به گزارش پرسون؛ به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، عزیز رحیمی اظهار کرد: این محصول در تیرماه کشت، و در مهرماه نیز برداشت خواهد میشود.
این مقام مسئول ابراز کرد: با بررسی اجزاء عملکرد لوبیا در یک بوته مطلوب در این شهرستان طول بوته ۲ متر، تعداد غلاف ۱۸۱، تعداد دانه ۶۱۴، متوسط تعداد دانه در غلاف سه تا چهار عدد گزارش شده است.
وی افزود: لوبیا در این شهرستان به روش خشکه کاری، بادستگاه پنوماتیک و به صورت خطی کشت میشود.
رحیمی خاطرنشان کرد: با برگزاری کلاس، کارگاه و بازدیدهای آموزشی، پیشبینی میشود در سال زراعی آینده، سطح زیر کشت حبوبات در شهرستان به میزان قابل توجهی افزایش یابد.
به گفته رحیمی: آرایش کشت فاصله بین دو ردیف ۵۰ تا ۷۵ سانتی متر با یک خط نوار تیپ از مطلوبترین موارد آرایش کشت در این شهرستان است.
او گفت: نیاز به فعالیتهای تحقیقاتی از جمله مزرعه نمایشی، طرحهای مقایسه ارقام و… از جمله موارد قابل پیگیری در توسعه کشت حبوبات است.
رحیمی اظهار امیدواری کرد با استفاده از روشهای بهزراعی، بهنژادی، تغذیه مناسب و مدیریت بهینه در سالهای بعد حداکثر عملکرد در واحد سطح را داشته باشیم.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت یادآور شد: کشت لوبیا با توجه به مزایای آن از جمله تثبیت ازت و حاصلخیزی خاک، صرفه اقتصادی، مصرف حداقل سموم و صرفهجویی در مصرف آب (کمتر از پنج هزار متر مکعب) مورد استقبال بهره برداران است.
مرودشت با دارا بودن بالغ بر ۱۳۵ هزار هکتار زمین زراعی در ۴۵ کیلومتری شمال شیراز قرار دارد.