تاثیر مواد غذایی منجمد در انتقال کرونا

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا گفت:‌ مواد غذایی منجمد ویروس کرونا را به افراد انتقال نمی‌دهد و اثرپذیری ندارد.

به گزارش سایت خبری پرسون، مسعود مردانی درباره انتقال ویروس کرونا بوسیله مواد غذایی منجمد شده بیان کرد: ماندگاری ویروس کرونا بر روی مواد غذایی منجمد شده در درجه منفی ۲۰ تا منفی ۷۰ از بین می رود و مردم نگرانی در این زمینه نداشته باشند.

وی اظهار داشت: احتمال پیدا کردن تماس با سطوح آلوده به ویروس کرونا از طریق فروشگاهها، وسایل حمل و نقل عمومی بیشتر از مواد غذایی منجمد شده است، ویروس ها در فضای انجماد زنده نمی مانند و اثرپذیری انتقال به افراد را ندارند.

متخصص بیماریهای عفونی ادامه داد: میزان ویروس موجود در غذاهای منجمد به اندازه‌ای نیست که خطری برای افراد داشته باشد، ویروس‌ها در واقع انگل‌های داخل سلولی هستند و نمی‌توانند در خارج از سلول‌های میزبان، تولید ‌مثل کنند. آنها روی یک بسته‌بندی غذایی یا گوشت منجمد، فقط در انتظار از بین رفتن هستند.

مردانی تاکید کرد:برخلاف باکتری‌ها، ویروس‌ها ممکن است ساعت‌ها یا روزها روی یک سطح بمانند، اما آنها در این شریط کاملا شکننده بوده و قادر به انتقال عفونت نیستند.

فقط ماسک های خانگی قابل شستشو

این پزشک در مورد شست وشوی ماسک ها گفت: فقط ماسک های خانگی به دلیل سه لایه بودن و اینکه نانو باشند، قابل شست وشو هستند و بقیه ماسک ها با شست وشوی مجدد خاصیت خود را از دست می دهند و نباید آنها را استفاده کرد.

مردانی با بیان اینکه ماسک باید تا پایان کرونا به عنوان ابزار حیاتی مردم استفاده شود، تصریح کرد: در ۶ ماهه دوم امسال شرایط خاصی را در کشور به خاطر همزمانی کرونا با آنفلوآنزا خواهیم داشت و از مردم می خواهیم بدون ماسک از منزل خارج نشوند و باید جزو سبد خانوار در نظر گرفته شود.

206433

سازمان آگهی های پرسون