معاون سرمایه انسانی بانک کشاورزی در همایش آموزشی مدیران تأکید کرد؛

رضایی: آموزش مدیران بانک کشاورزی باید به حل مسائل واقعی منجر شود

معاون سرمایه انسانی بانک کشاورزی با تأکید بر ضرورت تغییر رویکرد آموزش‌های مدیریتی، گفت: مدیران این بانک باید آموخته‌های خود را به مسائل واقعی محیط کار پیوند بزنند و برای حل آنها برنامه اقدام مشخص تدوین کنند؛ برنامه‌ای که با تعیین هدف، شاخص‌های سنجش و زمان‌بندی ۳۰، ۶۰ و ۹۰ روزه به مرحله اجرا برسد.
تصویر رضایی: آموزش مدیران بانک کشاورزی باید به حل مسائل واقعی منجر شود

به گزارش سایت خبری پُرسون، مسعود رضایی، معاون سرمایه انسانی این بانک، در آیین افتتاح همایش مذکور با اشاره به توفیقات بانک کشاورزی در سال گذشته، از جمله ثبت سودآوری بیش از پنج هزار میلیارد تومان که در دو دهه گذشته کم‌سابقه بوده است، اظهار داشت: این دستاوردها حاصل سیاست‌گذاری، پیگیری و تلاش مجموعه همکاران بانک است و باید با افتخار به این توفیقات نگریست؛ زیرا نتیجه نهایی عملکرد بانک کشاورزی، بهبود خدمت‌رسانی به بخش کشاورزی و کمک به امنیت غذایی کشور است.

وی با بیان اینکه دوره‌های آموزشی بانک کشاورزی در سال‌های گذشته با اهداف مشخص برگزار شده‌اند، افزود: برنامه آموزشی حاضر صرفاً تکرار دوره‌های پیشین نیست، بلکه با رویکردی متفاوت و با هدف پیوند دادن دانش اساتید با مسائل واقعی مدیران و محیط کار طراحی شده است.

رضایی با اشاره به پیچیده‌تر شدن فضای مدیریت بانکی گفت: امروز تصمیم‌گیری دیگر در شرایط کاملاً پایدار و با اطلاعات کامل امکان‌پذیر نیست و تغییرات سریع، محدودیت منابع، تغییر رفتار مشتریان، تحولات فناوری و ورود هوش مصنوعی، مدیران را بیش از گذشته با مسائل پیچیده مواجه کرده است.

معاون سرمایه انسانی بانک کشاورزی تأکید کرد: مدیر امروز باید علاوه بر دانش تخصصی، توانایی تشخیص و تحلیل مسئله، انتخاب میان گزینه‌های مختلف، مذاکره و گفت‌وگو با ذی‌نفعان و بهره‌گیری از داده و فناوری را داشته باشد.

وی مهم‌ترین ویژگی این دوره را خروجی‌محور بودن آن دانست و گفت: هر مدیر باید یک مسئله واقعی و اولویت‌دار از محیط مدیریتی خود را وارد این فرایند کند تا در طول برنامه، مسیر مشخصی برای حل آن طراحی شود و در پایان، برنامه اقدام با تعیین هدف، اقدامات اجرایی، شاخص‌های سنجش و زمان‌بندی ۳۰، ۶۰ و ۹۰ روزه شکل گیرد.

در این همایش، هشت کارگاه تخصصی با حضور استادان دانشگاه و یک کارگاه فرهنگی برگزار می‌شود و موضوعاتی همچون مدیریت تغییر، رهبری و تصمیم‌گیری در شرایط دشوار، اقتصاد تکاملی و رفتاری، تحول بانکی با هوش مصنوعی و تصمیم‌گیری داده‌محور، فروش و مذاکره حرفه‌ای، ارتباطات و نقش رسانه، رفتار مصرف‌کننده، نوآوری و کارآفرینی و تدوین استراتژی‌های مسئله‌محور مورد بررسی قرار می‌گیرد.

منبع: بانک کشاورزی

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1459760

سازمان آگهی های پُرسون