تمدید مهلت بازگشت خودروهای خارج‌ شده از کیش

با تصویب شورای تأمین، مهلت ماندگاری خودروهای خارج‌شده از کیش تا ۳۱ تیرماه ۱۴۰۵ تمدید شد و شرایط خروج مجدد خودروها نیز تسهیل شد.
تصویر تمدید مهلت بازگشت خودروهای خارج‌ شده از کیش

به گزارش سایت خبری پُرسون، با تصویب شورای تامین؛ مهلت ماندگاری خودروهای خارج شده از کیش تا 31 تیرماه 1405 تمدید و امکان خروج خودروها با تسهیل شرایط مجددا فراهم شد.( پیش از این مهلت بازگشت خودروها 10 خردادماه اعلام شده بود.)

این مصوبه تنها شامل کسانی است که با یک کد ملی نسبت به خروج یک خودرو اقدام کرده‌اند و درصورت خروج بیش از یک خودرو با یک کد ملی، آخرین مهلت بازگشت 10 خرداد اعلام شده است و در صورت عدم مراجعت تا موعد اعلام شده ( 10 خرداد)، خودروها مشمول پرداخت جریمه روزانه خواهند شد.

شرایط خروج خودروها، همچون شرایط ایام جنگ مجددا تسهیل شده است و کیشوندان می‌توانند در صورت علاقمندی به سفر با خودروی شخصی، از تاریخ سه شنبه 5 خرداد ماه جاری از طریق گمرک جمهوری اسلامی ایران و با ارائه سند خودرو برای انجام فرآیند خروج اقدام کنند.

لازم به ذکر است در هنگام بازگشت با توجه به اینکه ارکان خودرو توسط کارشناسان پلیس راهور کیش بررسی می‌شود هزینه‌های این کارشناسی بر عهده مالک خودرو است .

منبع: تسنیم

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1279828

سازمان آگهی های پُرسون