فرمانده ارتش پاکستان به ترامپ:

محاصره دریایی تنگه هرمز مانع مذاکرات است

خبرگزاری رویترز گزارش داد که عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان، در گفت‌وگو با دونالد ترامپ، محاصره دریایی تنگه هرمز را مانعی برای مذاکرات دانسته و رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرده که این توصیه را در نظر خواهد گرفت.
تصویر محاصره دریایی تنگه هرمز مانع مذاکرات است

به گزارش سایت خبری پُرسون، این خبرگزاری انگلیسی همچنین گفت: «دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گفت که توصیه عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان را در نظر خواهد گرفت.»

رویترز گزارش داد، در گفت‌وگوی تلفنی بین فرمانده ارتش پاکستان و ترامپ، او به رئیس جمهور آمریکا گفت که تداوم محاصره تنگه هرمز مانعی بر سر راه مذاکرات با ایران محسوب می‌شود.

شایان ذکر است، مقامات آمریکایی محاصره دریایی تنگه هرمز را نقض آتش بس می‌داند و خواستار رفع محاصره شده است.

در همین چارچوب، دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا که قرار بود هفته جاری در اسلام‌آباد برگزار شود در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است.

عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان هفته گذشته در راس هیاتی به ایران سفر کرد و با مقامات کشورمان از جمله رئیس جمهور و رئیس مجلس شورای اسلامی کشورمان دیدار کرد.

منبع: ایسنا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1216978

سازمان آگهی های پُرسون