تراز تجاری مثبت ۲۶۰ میلیون دلاری ارس

مدیرعامل منطقه آزاد ارس گفت: در ۹ ماهه سال جاری، این منطقه با ثبت ۴۴۱ میلیون دلار صادرات کالا و خدمات در مقابل ۱۸۱ میلیون دلار واردات، به تراز تجاری مثبت ۲۶۰ میلیون دلار دست یافت که نشان‌دهنده پویایی تولید و تقویت زیرساخت‌های اقتصادی در منطقه است.
تصویر تراز تجاری مثبت ۲۶۰ میلیون دلاری ارس

به گزارش سایت خبری پُرسون، از آذربایجان‌شرقی؛ هادی مقدم‌زاده روز دوشنبه در این خصوص اظهار کرد: میزان سرمایه‌گذاری داخلی مصوب در این مدت به ۱۰۱ همت ( هزار میلیارد تومان ) رسید، در حالی که این رقم در مدت مشابه سال قبل ۳۳ همت بود.

وی با اشاره به تحقق سرمایه‌گذاری داخلی در منطقه آزاد ارس اظهار داشت: در ۹ ماهه نخست سال جاری، بیش از ۴۲ همت سرمایه‌گذاری داخلی محقق شده که در مقایسه با تحقق ۱۰ هزار میلیارد تومانی مدت مشابه سال گذشته، بیانگر رشد چشمگیر ۳۲۰ درصدی است.

مدیرعامل منطقه آزاد ارس همچنین از افزایش ۴۴۷ درصدی جذب سرمایه‌گذاری خارجی این منطقه در ۹ ماهه سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: در این بازه زمانی، ۱۴۸ میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی جذب شده که این رقم در مدت مشابه سال گذشته ۲۷ میلیون دلار بود.

وی همچنین با اشاره به جهش بی‌سابقه در تحقق سرمایه‌گذاری خارجی افزود: میزان تحقق سرمایه‌گذاری خارجی در ۹ ماهه نخست امسال به ۳۰۱ میلیون دلار رسیده که نسبت به رقم ۱۵ میلیون دلاری مدت مشابه سال گذشته، رشدی حدود ۱۹۰۰ درصدی را نشان می‌دهد.

مقدم‌زاده در ادامه با اشاره به ارزش تولیدات منطقه آزاد ارس اعلام کرد: ارزش تولیدات این منطقه در ۹ ماهه سال ۱۴۰۴ با رشد ۱۶۹ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ۳۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان رسید، در حالی که این رقم در مدت مشابه سال قبل ۱۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان بود.

منبع: منطقه آزاد ارس

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1139319

مطالب مرتبط

سازمان آگهی های پُرسون