معاون برق و انرژی وزارت نیرو:

ورود ۳۷۳۲ مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی به مدار برق کشور

به گفته معاون برق و انرژی وزارت نیرو، تا پایان سال ۱۴۰۴ بیش از ۳۷۰۰ مگاوات نیروگاه جدید حرارتی و تجدیدپذیر به شبکه سراسری برق افزوده می‌شود.
تصویر ورود ۳۷۳۲ مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی به مدار برق کشور

به گزارش سایت خبری پُرسون، همایون حائری روز یکشنبه با اشاره به روند توسعه نیروگاه‌ها در کشور افزود: در حال حاضر حدود ۱۵ هزار مگاوات واحد نیروگاهی حرارتی و تجدیدپذیر در حال احداث است که به مرور وارد مدار خواهند شد.

وی ادامه داد:‌ بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده از این ظرفیت تا پایان سال در مجموع ۳۷۳۲ مگاوات واحد نیروگاهی جدید به بهره‌برداری می‌رسد که نقش مهمی در افزایش پایداری شبکه برق، به ویژه در زمان‌های اوج مصرف خواهد داشت و ۱۶۹۷ مگاوات از این ظرفیت به انرژی های نو اختصاص دارد.

معاون برق و انرژی وزارت نیروخاطرنشان کرد: توسعه انرژی‌های پاک یکی از اولویت‌های اصلی وزارت نیرو برای کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی و افزایش تاب‌آوری شبکه برق کشور است.

حائری افزود: علاوه بر تجدیدپذیرها، ۴۴۴ مگاوات از ظرفیت جدید به واحدهای گازی اختصاص دارد که شامل فاز دوم نیروگاه نکا، نیروگاه طرشت، نیروگاه‌های گازی متوسط در ری، شوش و بنگلان، همچنین واحدهایی در صنایع مس خاتون آباد و پالایشگاه بید بلند می‌شود .

وی از بهره‌برداری ۱۴۱۱ مگاوات نیروگاه سیکل ترکیبی تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: نیروگاههایی مانند آلومینیوم المهدی، عسلویه، فردوسی، دالاهو، گلگهر، فولاد مبارکه و فولاد بوتیای ایرانیان در این بخش قرار دارند.

معاون برق و انرژی وزارت نیرو ظرفیت نیروگاه‌های برق‌آبی جدید را ۱۷۴ مگاوات دانست و افزود: با اضافه شدن ۵ مگاوات نیروگاه زمین‌گرمایی مشکین‌شهر، مجموع ظرفیت نیروگاهی که تا پایان سال ۱۴۰۴ وارد مدار می‌شود به ۶۴۵۵ مگاوات خواهد رسید.

حائری گفت: با راه‌اندازی بخش سیکل ترکیبی نیروگاه‌های رودشور و قشم غدیر، بخشی از ظرفیت گازی به چرخه ترکیبی تبدیل شده که این موضوع به افزایش بهره‌وری و کاهش مصرف سوخت کمک قابل توجهی می‌کند.

منبع: ایرنا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1139141

سازمان آگهی های پُرسون