تعطیلی مهدکودک‌ها و ابتدایی‌ها در این استان/ جزئیات

در پی افزایش نگران‌کننده موارد ابتلا و فوت ناشی از آنفلوآنزا و همزمان با صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای بارندگی شدید، ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان هرمزگان در جلسه‌ای فوق‌العاده، تصمیمات مهمی از جمله تعطیلی مهدکودک‌ها و غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی را اتخاذ کرد.
تصویر تعطیلی مهدکودک‌ها و ابتدایی‌ها در این استان/ جزئیات

به گزارش سایت خبری پُرسون، جلسه فوق‌العاده ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان هرمزگان به ریاست مهرداد حسن‌زاده و با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی، مدیرکل آموزش و پرورش و فرماندار بندرعباس برگزار شد. این نشست با محوریت بررسی آخرین وضعیت شیوع آنفلوآنزا در سطح استان و ایجاد هماهنگی و آمادگی لازم برای مقابله با سیلاب احتمالی تشکیل شد و گزارش‌های تخصصی در این دو حوزه مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت.

مهرداد حسن‌زاده در این جلسه با اشاره به شیوع گسترده آنفلوآنزا در سراسر کشور گفت: این بیماری تقریباً در تمامی استان‌ها گسترش یافته و در هرمزگان نیز تاکنون بیش از چهار جلسه فوق‌العاده ستاد بحران برای مدیریت شرایط برگزار شده است.

وی با قدردانی از همکاری فرمانداران و مدیران مدارس در کنترل بیماری، از ثبت پنج مورد فوتی ناشی از آنفلوآنزا در استان خبر داد و این آمار را نگران‌کننده دانست. جانشین اول استاندار در ستاد بحران استان با انتقاد از رعایت‌نشدن پروتکل‌های بهداشتی در برخی اصناف و بازارها تأکید کرد: برای کند کردن روند شیوع بیماری، مشارکت همه اقشار جامعه ضروری است و نمی‌توان تنها با محدودیت در مدارس و دانشگاه‌ها به نتیجه مطلوب رسید.

حسن‌زاده با اشاره به اینکه تصمیمات ستاد بر اساس نظرات کارشناسی و جمعی اتخاذ می‌شود، افزود: در حوزه مدیریت مخاطرات، پاسخ باید جمعی باشد و رها کردن سایر فضاهای عمومی، تلاش‌ها را بی‌اثر می‌کند.

وی سپس به تشریح مصوبات جدید ستاد پرداخت و گفت: با موافقت استاندار هرمزگان، تمامی مهدکودک‌ها و مراکز پیش‌دبستانی در سراسر استان در روزهای یکشنبه ۲۳ و دوشنبه ۲۴ آذرماه تعطیل خواهند بود و کلاس‌های مقطع ابتدایی نیز در این دو روز به‌صورت غیرحضوری برگزار می‌شود.

به گفته مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان، کلاس‌های سایر مقاطع تحصیلی با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی به شکل حضوری ادامه خواهد داشت و تصمیم‌گیری درباره نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی به رؤسای این مراکز واگذار شده است. همچنین فعالیت ادارات و کانون‌های زبان با رعایت اصول بهداشتی ادامه دارد و مادران دارای فرزند خردسال یا دانش‌آموز در این مدت به‌صورت دورکاری فعالیت خواهند کرد.

حسن‌زاده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پیش‌بینی‌های هواشناسی، از صدور هشدار سطح نارنجی در استان خبر داد و گفت: با تقویت سامانه بارشی از اواخر وقت امروز شنبه ۲۲ آذر تا یکشنبه ۲۳ آذرماه، وقوع رگبار باران، رعد و برق، تندباد لحظه‌ای و در برخی مناطق بارش تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: شهرستان‌های میناب، رودان، بشاگرد، سیریک، حاجی‌آباد، قشم، جاسک و همچنین جزایر بوموسی، سیری، لاوان، کیش و تنب بزرگ و سواحل استان بیشترین تأثیر را از این سامانه خواهند داشت.

مسئول ارشد ستاد بحران استان هرمزگان همچنین از فعالیت سامانه بارشی دیگری از بعدازظهر دوشنبه ۲۴ آذر تا ۲۶ آذرماه خبر داد و هشدار داد: آب‌گرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب‌ها، بالا آمدن رودخانه‌های فصلی، سیلابی شدن مسیل‌ها و خسارت به سازه‌های سبک و محصولات کشاورزی دور از انتظار نیست.

وی در پایان تأکید کرد: تمامی دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان استان در آماده‌باش کامل قرار دارند و مرخصی و مأموریت اعضای ستاد بحران در سطح استان و شهرستان‌ها تا اطلاع ثانوی لغو شده است.

منبع: مهر

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1116944

مطالب مرتبط

سازمان آگهی های پُرسون