زاکانی:

مشارکت مردم، کلید حل مشکلات اقتصادی کشور است

ظهر امروز در برج میلاد تهران، آیین قرعه‌کشی «خوش‌حسابان عوارض شهرداری تهران» با حضور علیرضا زاکانی، شهردار تهران، برگزار شد. او در این مراسم با اشاره به وابستگی تاریخی بودجه کشور به نفت و محدودیت‌های مالیات، راه‌حل اصلی برای خروج از بحران اقتصادی را «مشارکت واقعی مردم در اقتصاد کشور» دانست و بر بهره‌گیری از نقدینگی داخلی و سرمایه ایرانیان خارج از کشور تأکید کرد.
تصویر مشارکت مردم، کلید حل مشکلات اقتصادی کشور است

به گزارش سایت خبری پُرسون، شهردار تهران با یادآوری اینکه بودجه کشور از زمان کشف نفت به درآمدهای نفتی وابسته بوده است، گفت: دوری از نفت و تکیه صرف بر مالیات نمی‌تواند مشکلات اقتصاد کشور را حل کند، مگر اینکه مشارکت واقعی مردم نیز در فرآیند اقتصادی صورت گیرد.
زاکانی افزود، وقتی اقتصاد فعال نباشد و تولید شکل نگیرد، فشار بر منابع مالیاتی به کارکنان و کسبه خرد منتقل می‌شود و افرادی که باید مالیات بدهند، غالباً مورد غفلت قرار می‌گیرند.

مشارکت مردم؛ راه‌حل رشد و شکوفایی

شهردار تهران مشارکت دادن مردم در اقتصاد را راه‌حل کلیدی عنوان کرد و افزود: در این شراکت، مردم هم باید سهمی از بهره‌مندی منابع، به ویژه منابع انرژی داشته باشند و هم بتوانند با دولت همکاری کنند تا نوسانات اقتصادی به مسیر رشد و شکوفایی تبدیل شود.
او تأکید کرد که تضمین سود معقول برای مردم، ایجاد فضای سرمایه‌گذاری و مشارکت فعال آنان در پروژه‌های مختلف، می‌تواند اقتصاد کشور را متحول کند.

بهره‌گیری از نقدینگی داخلی و سرمایه ایرانیان خارج از کشور

زاکانی یادآور شد که نقدینگی موجود در جامعه حدود ۲۰۰ میلیارد دلار است و با فراهم کردن شرایط مشارکت، این منابع می‌توانند به تولید و پروژه‌های اقتصادی کشور تزریق شوند.
وی همچنین به حجم سرمایه ایرانیان خارج از کشور اشاره کرد و گفت: با ۲۰۰۰ میلیارد دلار منابع در دست ایرانیان مقیم خارج، اگر امکان سرمایه‌گذاری مطمئن برای آن‌ها فراهم شود، در مدت کوتاهی افق جدیدی برای اقتصاد کشور ایجاد خواهد شد.

منبع: همشهری آنلاین

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1105823

مطالب مرتبط

سازمان آگهی های پُرسون