به گزارش سایت خبری پُرسون، ازقزوین؛ ابوذر شریفپور اصل در اولین جلسه رسیدگی به پرونده پولشویی مرتبطین با شرکت رضایت خودرو طراوت نوین اظهار کرد: جلسه امروز با حضور 80 نفر از متهمان به همراه وکلای آنان برگزار شد و کیفرخواست صادره نیز توسط نماینده دادستان قرائت گردید.
وی با تاکید بر احقاق حقوق مردم و مالباختگان، اظهار کرد: دستگاه قضایی تمام توان خود را در شناسایی اموال متهمین به کار گرفته و در راستای احقاق حقوق مالباختگان از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد.
رئیس شعبه ۱۰۱ دادگاه کیفری دو شهرستان قزوین این پرونده را گواه روشنی بر رویکرد فعال و مسئولانه دستگاه قضایی دانست و افزود: این پرونده با ورود مستقیم دستگاه قضایی و دادستان در دادسرای مرکز استان تشکیل و پس از تحقیقات مفصل، منجر به صدور کیفرخواست علیه متهمین خواهد شد.
شریفپور با اشاره به عزم دستگاه قضایی برای احقاق حقوق شاکیان، تصریح کرد: متهمانی که در این زمینه همکاری لازم را داشته باشند، از تخفیف قانونی برخورد خواهند شد.
رئیس شعبه ۱۰۱ دادگاه کیفری دو شهرستان قزوین در پایان با اشاره به تعداد زیاد متهمین، اعلام کرد: جلسات دادگاه به طور مستمر ادامه خواهد یافت تا دفاعیات کلیه متهمین اخذ و به مستندات آنان رسیدگی شود و در زمان مقتضی، حکم نهایی صادر خواهد شد.