اصفهان؛ قهرمان تولید پروتئین کشور با رتبه اول در تخم‌مرغ، شیر و بوقلمون

معاون سازمان جهاد کشاورزی اعلام کرد: استان اصفهان با تولید سالانه مازاد بر سه برابر نیاز خود در شیر، تخم‌مرغ و گوشت بوقلمون، رتبه اول کشور را کسب کرده است.
تصویر اصفهان؛ قهرمان تولید پروتئین کشور با رتبه اول در تخم‌مرغ، شیر و بوقلمون

به گزارش سایت خبری پُرسون، از اصفهان؛ حسین ایراندوست، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان اظهار داشت: استان اصفهان با تثبیت جایگاه خود به‌عنوان پیشرو در بخش کشاورزی و دامپروری، موفق به کسب رتبه اول کشور در تولید سه محصول استراتژیک شیر، تخم‌مرغ و گوشت بوقلمون شده است.

وی افزود: بر اساس آمار اعلام شده، اصفهان با تولید سالیانه ۲۰۹ هزار تن تخم‌مرغ، ۱۶ درصد نیاز کشور را تأمین می‌کند و این حجم تولید، بیش از سه برابر نیاز مصرفی خود استان است.

ایراندوست گفت: اصفهان در تولید گوشت مرغ رتبه اول و در تولید گوشت قرمز رتبه دوم کشور را در اختیار دارد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به عملکرد بخش دام و طیور، بیان کرد: حجم کل تولید پروتئین استان اصفهان به ۲ میلیون و ۳۵۰ هزار تن می‌رسد.

تولید سالیانه ۲۰۹ هزار تن تخم‌مرغ در اصفهان

وی با اشاره به تولید سالیانه ۲۰۹ هزار تن تخم‌مرغ در استان خاطرنشان کرد: اصفهان دارای رتبه اول در تولید تخم‌مرغ در کشور است. در حال حاضر ۲۰۶ واحد مرغ تخم‌گذار با ظرفیت بیش از ۱۶ میلیون قطعه در استان فعالیت می‌کنند.

ایراندوست بیان کرد: تولید روزانه تخم‌مرغ استان ۵۳۰ تن است، درحالی‌که مصرف روزانه استان کمتر از ۲۰۰ تن بوده و بیش از سه برابر نیاز استان مازاد تولید وجود دارد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان ادامه داد: سرانه تولید تخم‌مرغ در استان اصفهان ۳۹ کیلوگرم به‌ازای هر فرد است، در مقایسه با سرانه تولید ۱۵.۶ کیلوگرمی کشوری، نشان‌دهنده توان تولیدی منحصربه‌فرد اصفهان است.

رتبه اول اصفهان در تولید گوشت بوقلمون

وی افزود: اصفهان رتبه اول تولید گوشت مرغ را دارد و سالیانه ۱۷۲ هزار تن گوشت مرغ تولید می‌کند که ۵.۵ درصد تولید کشور است. همچنین، در تولید گوشت بوقلمون نیز رتبه نخست کشور متعلق به استان اصفهان است.

ایراندوست گفت: استان اصفهان با تولید یک میلیون و ۹۳۵ هزار تن شیر خام، رتبه اول کشور را در اختیار دارد. این میزان تولید برابر با بیش از ۳ برابر نیاز مصرفی استان است و سهم قابل‌توجهی در تأمین نیاز کشور دارد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان اضافه کرد: حفظ چنین سطحی از تولید و تأمین نیاز بیش از سه برابری استان در محصولات استراتژیک، یک دستاورد بزرگ مدیریتی و فنی است که نشان‌دهنده توانمندی و ظرفیت بالای کشاورزی استان اصفهان در تأمین امنیت غذایی کشور است.

منبع: فارس

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1079194

سازمان آگهی های پُرسون