به گزارش سایت خبری پُرسون، آیین رونمایی از کتاب «خسوف در بیروت» که به دبیری مهدی قزلی، مدیر «خانه شعر و ادبیات» نگاشته شده و انتشارات «بهنشر» آن را روانه بازار کرده است، با حضور سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید محمدحسین حجازی مدیرعامل منطقه فرهنگی و گردشگری عباسآباد و جمعی از نویسندگان این کتاب از جمله سید عطالله مهاجرانی، حامد هادیان، مسعود نجابتی، حامد عسگری، هادی معصومیزارع، شبنم غفاری، مایا حمدانیه، حریر عادلی، محسن حسنزاده و… خواهد بود.
این کتاب روایتهایی از فقدان و تشییع شهید سید حسن نصرالله در بیروت را به تصویر میکشد. کتاب «خسوف در بیروت» سندی است برای آیندگان تا بخوانند و بدانند به عزای فقدان چه بزرگمردی نشستهایم.
علاقمندان جهت حضور در این مراسم میتوانند به آدرس «خانه شعر و ادبیات »در میدان ونک، بزرگراه شهید حقانی، خروجی کتابخانه ملی، بلوار دکتر حسن حبیبی، بلوار شهدای بانک مرکزی مراجعه کنند.
منبع: شهر