چاپ و توزیع حدود ۲۲ هزار جلد کتاب درسی بریل برای آغاز سال تحصیلی جدید

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، از چاپ و توزیع ۲۲ هزار جلد کتاب درسی بریل توسط سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور برای آغاز سال تحصیلی جدید خبر داد.
تصویر چاپ و توزیع حدود ۲۲ هزار جلد کتاب درسی بریل برای آغاز سال تحصیلی جدید

به گزارش سایت خبری پُرسون، سالار قاسمی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با اعلام این خبر گفت: تعداد هزار و ۸۹۹ دانش‌آموز با آسیب بینایی با هوشبهر عادی و کم توان ذهنی در کشور وجود دارند که به کتاب‌های بریل نیاز دارند و برای تامین کتاب‌های درسی این دانش‌آموزان از مجموع ۱۹۴ جلد عنوان کتاب تعداد ۲۲ هزار و ۱۴۰ جلد کتاب بریل به صورت اختصاصی توسط این سازمان به چاپ رسیده و به ادارات آموزش و پرورش استثنایی استان‌ها ارسال شده است. هم‌چنین ۴۲ عنوان کتاب صوتی به تعداد ۷۶۴ عدد لوح فشرده تکثیر و به استان‌ها ارسال شده است.

قاسمی گفت: ثبت سفارش کتاب‌های درسی سایر دانش­‌آموزان استثنایی هم شامل گروه‌های کم توان ذهنی، آسیب دیده بینایی، آسیب دیده شنوایی، جسمی حرکتی شدید، اتیسم و چند معلولیتی از اوایل اردیبهشت ماه آغاز شده و تاکنون ثبت سفارش حدود ۹۰ درصد از دانش‌آموزان صورت گرفته است.

وی ادامه داد: به عنایت به در پیش بودن آغاز سال تحصیلی، حدود ۲۰ درصد این کتاب‌های چاپ شده به استان‌ها ارسال و سایر کتاب‌های درسی این دانش‌آموزان در حال چاپ، بسته بندی و ارسال به استان‌ها است.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: با عنایت به ابلاغیه اداره کل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی درسی کشور به توزیع کنندگان ادارات کل استان‌ها، مقرر شد توزیع به صورت شبانه‌روزی و بدون وقفه صورت گیرد.

منبع: ایسنا

1046421

سازمان آگهی های پُرسون