معاون شهردار تهران خیر داد:

رونمایی از «قطار ملی مترو» در هفته دولت

معاون حمل و نقل شهرداری تهران از رونمایی از قطار ملی مترو در هفته دولت خبر داد و گفت: براساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته از محل قرارد تولید انبوه واگن ملی، آمادگی تحویل دو رام قطار دیگر تا پایان پاییز را داریم.
تصویر رونمایی از «قطار ملی مترو» در هفته دولت

به گزارش سایت خبری پُرسون، محسن هرمزی در مورد آخرین وضعیت رونمایی از قطار ملی با بیان اینکه فرآیند تولید انبوه قطار ملی آغاز شده گفت: قطارملی در حال حاضر در خط متروی پرند در حال فعالیت است اما از محل قرارداد تولید انبوه واگن ملی تحویل یک رام قطار دیگر در دستور کار قرار دارد و این مهم ذر هفته دولت انجام می شود.

معاون حمل و نقل شهرداری تهران با بیان اینکه این واگن های ملی آغاز فرایند تحویل ۱۱۳ واگن ملی است گفت: دو رام قطار ۷ واگن ملی نیز آماده است که تا پایان فصل پاییز تحویل مردم داده می شود.

وی در مورد زمانبندی ورود سایر قطارهای ملی گفت: در صورت تزریق منابع مالی این امکان وجود دارد که ماهانه یک رام قطارملی مترو وارد ناوگان شود چراکه مقرر شده بود ۷۷ میلیون یورو برای ساخت قطارملی از سوی دولت پرداخت شود که این مهم به طور کامل عملیاتی نشد و در حد پیش پرداخت اعتبار تخصیص داده شد و تقریبا نصف این مبلغ را پرداخت کردند.

هرمزی با تاکید براینکه یک رام قطار ملی آماده است و در هفته دولت با حضور مقامات دولتی رونمایی خواهد شد گفت: براساس برنامه ریزی های صورت گرفته، سقف داخلی سازی قطارملی باید به ۸۵درصد برسد اما این مهم نباید از رام اول قطار ملی محقق شود، یعنی به عبارتی دیگر باید داخلی سازی تا سقف ۸۵ درصد گام به گام باشد که در رام اول قطار ملی حدود ۶۵ درصد داخلی سازی داریم.

منبع: ایسنا

1014002

سازمان آگهی های پُرسون