معافیت هتل‌های مشهد از خاموشی در ایام پیک مصرف

فرماندار مشهد اعلام کرد که هتل‌های این شهر در ایام پیک مصرف برق از خاموشی معاف می‌شوند.
تصویر معافیت هتل‌های مشهد از خاموشی در ایام پیک مصرف

به گزارش سایت خبری پُرسون، از مشهد مقدس؛ سیدحسن حسینی با اشاره به اینکه بیش از نیمی از ظرفیت هتل‌های کشور در مشهد متمرکز است، گفت: با هدف کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری هتل‌ها، استفاده از انرژی‌های پاک در این مجموعه‌ها تشویق شده و در مناسبت‌های خاص، معافیت‌هایی از جمله عدم اعمال خاموشی برای آن‌ها در نظر گرفته شده است.

وی رونق صنعت هتلداری مشهد را علاوه بر وجود بارگاه امام رضا(ع)، متأثر از بازارها و مراکز خرید بزرگ این شهر دانست و افزود: با وجود چالش‌های ایجادشده در دوره جنگ اخیر که باعث افت گردشگری شد، نشست‌های مشترکی با جامعه هتلداران برگزار شده تا با تعریف ظرفیت‌های جدید و ارائه حمایت‌های ویژه، از زیان آنان جلوگیری شود.

حسینی تأکید کرد: این اقدامات علاوه بر کمک به رونق گردشگری، گامی در مسیر توسعه پایدار و گسترش استفاده از انرژی‌های پاک است.

منبع: ایسنا

1013373

سازمان آگهی های پُرسون