از خودرو به‌عنوان سرمایه تا خودرو به‌مثابه کالا؛ تغییری در نگاه خریداران

روند واردات خودرو به‌صورت قطره‌چکانی ادامه دارد و این مسأله موجب کاهش سود دلالان و نزدیک شدن قیمت‌ها به قیمت‌های کارخانه‌ای شده است.
تصویر از خودرو به‌عنوان سرمایه تا خودرو به‌مثابه کالا؛ تغییری در نگاه خریداران

به گزارش سایت خبری پُرسون، روزنامه ایران نوشت: در واقع، بازار در حال عبور از یک وضعیت حبابی به سمت تعادل واقعی است. پیش از این، به‌دلیل کمبود عرضه و افزایش تقاضا، بسیاری از افراد که سرمایه کافی داشتند، خرید خودرو را به‌عنوان یک سرمایه‌گذاری می‌دیدند و با خرید خودروها از شرکت‌ها و فروش آنها با قیمت‌های بالاتر به سودهای کلانی دست می‌یافتند. اما اکنون با افزایش عرضه خودرو، وضعیت به‌طور قابل توجهی تغییر کرده است.

مصرف‌کنندگان نیز به‌خوبی متوجه هستند، اگر خودرویی را که در حال حاضر در بازار چند میلیارد تومان بالاتر از قیمت اصلی خود عرضه می‌شود خریداری کنند، می‌توانند با صبر و انتظار، آن را با قیمت پایین‌تری تهیه کنند. این امر باعث شده که مشتریان با احتیاط بیشتری به خرید خودرو بپردازند و این روند به کنترل بهتر عرضه و تقاضا منجر شده است.

منبع: ایران

1011997

سازمان آگهی های پُرسون