به گزارش سایت خبری پرسون از سیستان و بلوچستان، اردشیر شهرکی روز چهارشنبه در گفتوگویی اظهارداشت: سه هزار و ۸۵۰ هکتار از باغهای این استان به کشت انگور اختصاص دارد که ۲ هزار و ۸۵۰هکتار آن بارور و بقیه غیربارور است.
وی با بیان اینکه برداشت انگور در سیستان و بلوچستان تا اوایل تیرماه ادامه دارد گفت: پیشبینی میشود امسال بیش از ۳۵هزار تن انگور در استان تولید و روانه بازار مصرف شود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان افزود: ۹۰ درصد انگور تولیدی این استان از نوع یاقوتی و بقیه شامل انواع فخری، لعل، امیری، سنگک، غلامی، چشم گاوی، قندهاری و حاجی عباسی است.
وی با اشاره به ویژگیهای انگور یاقوتی گفت: این نوع از انگور با شرایط سخت محیطی در سیستان و بلوچستان سازگاری دارد.
شهرکی اظهارداشت: درخت انگور یاقوتی در نیمه دوم اسفند شکوفه میزند، اواخر فروردین میوهاش سبز میشود و در اردیبهشت شاهد تغییر رنگ حبههای آن هستیم.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی افزود: انگور یاقوتی به دلیل زودرس بودن از بازار پسندی مناسبی برخوردار است و درآمد خوبی عاید کشاورزان این منطقه میشود.
وی تصریح کرد: بیشترین سطح زیر کشت انگور در منطقه سیستان شامل زهک، زابل، هیرمند، هامون و نیمروز و در شهرستانهای خاش، زاهدان و میرجاوه است.