آشپزخونه پرسون؛ طرز تهیه مرغ ترش مازندرانی

امروز طرز تهیه خورشت مرغ ترش مازندرانی رو براتون گذاشتم که فوق العاده خوشمزه است و داخلش از رب انار استفاده میشه. امیدوارم این خورشت رو بپزین و از مزه‌اش لذت ببرین.

به گزارش پرسون؛ مرغ ترش یکی از خورشت‌های لذیذ و خوش عطرو طعم شمالیه که به طور کلی به دو شیوه‌ی گیلانی و مازندرانی تهیه میشه که این دو شیوه کاملا با هم متفاوت هستن و موادی که داخلشون هم استفاده میشه با هم تفاوت دارن. در این مطلب طرز تهیه خورشت مرغ ترش مازندرانی رو براتون گذاشتم که فوق العاده خوشمزه است و داخلش از رب انار استفاده میشه. امیدوارم این خورشت رو بپزین و از مزه اش لذت ببرین.

مواد لازم

۲ عدد سینه مرغ

۱۵۰ گرم سبزی معطر (گشنیز، جعفری، برگ سیر، و سبزی‌های معطر مازندرانی: زلنگ، اناریجه، اوجی)

۱/۲ پیمانه گردو آسیاب شده

۱ عدد پیاز

۳ الی ۴ قاشق غذاخوری رب انار

نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه

برای تهیه این خورشت لذیذ شمالی ابتدا همه‌ی سطوح مرغ رو به نمک و زرچوبه آغشته کنین و بعد دو طرفش رو داخل مقدار کمی روغن سرخ کنین تا طلایی بشه.

تا مرغ داره سرخ میشه سبزی‌های معطر خرد شده رو هم با کمی روغن تفت بدین تا خوب سرخ بشن، ولی از سرخ کردن زیاد پرهیز کنین تا تلخ نشن.

وقتی مرغ سرخ شد از داخل ماهیتابه درش بیارین و بعد پیاز خرد شده یا رنده شده رو داخل همون روغن سرخ کنین تا طلایی بشه؛ و بعد رب انار رو اضافه کنین.

رب انارو پیاز رو کمی تفت بدین و بعد گردو آسیاب شده رو هم بریزین.

حالا گردو رو هم کمی تفت بدین و بعد سبزی‌ای که سرخ کردین رو اضافه کنین.

مواد رو با هم مخلوط کرده و بچشین اگه به رب انار بیشتری احتیاج بود بر حسب سلیقه تون اضافه کنین.

حالا حدود یکو نیم لیوان آب و به مقدار لازم نمک و فلفل هم به مایه خورشت اضافه کرده و موادو با هم مخلوط کنین و مرغ‌های سرخ شده رو هم داخلش بذارین. در ماهیتابه رو ببنیدن و اجازه بدین تا برای نیم الی ۱ ساعت بپزه.

بعد از گذشت این مدت خورشت جا میوفته و تنگ آب میشه.

حالا خورشت خوشمزه شما آماده نوش جون کردنه …

206863

مطالب مرتبط

سازمان آگهی های پرسون