نه به تصادف

بر اثر برخورد شدید دو خودرو پژوپارس و تیبا در محور خرمشهر-اهواز، شش نفر کشته و یک کودک به شدت مصدوم شد. حادثه در محدوده جاده امام جعفر صادق رخ داد و امدادرسانی توسط پنج دستگاه آمبولانس انجام شد.
رییس اورژانس آذربایجان غربی از مصدوم شدن ۱۰ نفر در پی برخورد یک اتوبوس حامل دانش‌آموزان با خودروی سواری ریو در مسیر فلکه درستکار به چهارراه آزادگان ارومیه خبر داد. تمامی مصدومان پس از دریافت اقدامات درمانی اولیه به مراکز درمانی منتقل شدند و حال عمومی آن‌ها مساعد اعلام شده است.
رئیس پلیس‌راه خراسان رضوی از کشته شدن سه نفر و مصدومیت یک نفر دیگر بر اثر برخورد خودروی تیبا و پراید در جاده رشتخوار به تربت‌حیدریه خبر داد. این تصادف در پل راه‌آهن رخ داد و خودروی تیبا پس از برخورد دچار حریق شد.
سروان مصطفی فرزانه از وقوع سانحه‌ای مرگبار در محدوده سه‌راه پتروشیمی خبر داد و گفت: در این حادثه، یک خودروی پژو پس از برخورد با کامیون، دچار خسارت شدید شد و راننده در دم جان خود را از دست داد.
برخورد دو دستگاه خودروی پراید در محور اصفهان–یاسوج، بعد از پمپ بنزین بشار توتنده، شامگاه دوشنبه ۲۱ مهرماه منجر به مرگ یک نفر و مصدومیت یک تن دیگر شد. نیروهای اورژانس ۱۱۵ بلافاصله در محل حاضر شدند و مصدوم حادثه را به بیمارستان شهید جلیل یاسوج منتقل کردند.
طبق اعلام پلیس راهور تهران بزرگ، ۵۷ درصد تلفات تصادفات مربوط به موتورسواران و ۶۲ درصد از این حوادث در بزرگراه‌ها رخ می‌دهد. بیشترین زمان وقوع تصادفات نیز بین ساعت ۰۰:۰۰ تا ۰۴:۰۰ است.
مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشکده علوم پزشکی تربت جام از واژگونی یک خودروی نیسان باری در محور تربت جام به مشهد خبر داد که منجر به جان باختن یک نفر و مصدومیت ۱۵ نفر دیگر شد. مصدومان توسط آمبولانس‌ها و اتوبوس آمبولانس به بیمارستان‌های منطقه منتقل شدند.
سیدعلی‌اکبر موسوی در نشست خبری با اصحاب رسانه که به‌ مناسبت آغاز هفته ملی کودک با شعار کودکان، حال خوش زندگی برگزار شد، گفت: با تولید ۱۰ نمایش و بیش از ۴۰۰ اجرا، کانون پرورش فکری قزوین موفق شد جایگاه نخست کشور در تئاتر کودک را به خود اختصاص دهد و لبخند ۱۱ هزار کودک را رقم بزند.
جمالی‌نژاد، استاندار اصفهان، در مراسمی با اشاره به کاهش ۶ درصدی تلفات تصادفات در استان، بر اهمیت هوشمندسازی سیستم‌های ترافیکی و برنامه‌ریزی برای کاهش سوانح رانندگی تأکید کرد.
عصر امروز چندین خودروی سواری در اتوبان آزادگان با یکدیگر برخورد کردند که موجب ترافیک سنگین در این محدوده شد. نیروهای پلیس راهور و تیم‌های امدادی برای ایمن‌سازی محل و کمک‌رسانی به مصدومان در صحنه حضور دارند.
برخورد زنجیره‌ای سه دستگاه خودروی سواری در محور سقز-بوکان حوالی روستای سرا منجر به آتش‌سوزی، جان باختن یک نفر و مصدومیت پنج نفر شد.
تصادف پراید و تریلی در یزد؛

آتش‌سوزی، یک قربانی گرفت

بر اثر برخورد شدید یک دستگاه پراید وانت با تریلی در محور ساغند یزد، خودروی پراید دچار حریق شد و سرنشین آن، پیش از رسیدن نیروهای امدادی، جان خود را از دست داد.
رئیس‌کل دادگستری استان سمنان با اشاره به سانحه دلخراش برخورد اتوبوس حامل دانشجویان سرخه با دو تریلی متوقف گفت: پرونده ویژه‌ای برای رسیدگی فوری تشکیل شده و با هرگونه قصور احتمالی بدون اغماض برخورد خواهد شد.
صبح امروز، یک دستگاه اتوبوس سرویس دانشجویی در کیلومتر ۶ جاده سمنان به سرخه واژگون شد که بر اثر آن ۲ دانشجوی زن جان باختند و ۱۲ نفر دیگر مصدوم شدند. مصدومان به مرکز درمانی کوثر سمنان منتقل و برخی تحت مراقبت ویژه قرار گرفتند.
سخنگوی کمیسیون امنیت خبر داد:

ایران آماده خروج ازNPT است ؛ ۱۵طرح ارائه شد

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: ۱۵ طرح به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی برای خروج از NPT ارائه شده و کمیسیون به جمع بندی درباره یک طرح رسیده اما هنوز در دستور کار مجلس قرار نگرفته است.
بر اثر دو حادثه تصادف در محور شوش-اهواز، ۱۳ خودرو درگیر شدند و ۲ نفر جان خود را از دست دادند. کمبود روشنایی، نبود جداکننده فیزیکی و تقاطع‌های فرعی، این مسیر را به یکی از حادثه‌خیزترین جاده‌های خوزستان تبدیل کرده است.
سازمان اورژانس تهران از تصادف یک خودرو با ۶ عابر کودک در نسیم‌شهر خبر داد. تمام مصدومان پس از دریافت اقدامات اولیه به بیمارستان امام حسین سبزدشت منتقل شدند.
در نشست تخصصی و با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی مطرح شد:

با اجرای پروژه ریلی زمان سفر مشهد ـ گلبهار به ۲۴ دقیقه کاهش می یابد

در نشست تخصصی مسکن و راه، بر لزوم اولویت‌بندی طرح‌های عمرانی و تسریع در تکمیل پروژه قطار حومه‌ای مشهد ـ گلبهار ـ چناران تأکید شد؛ طرحی که با تکمیل آن، زمان سفر میان این دو شهر از یک ساعت و نیم به کمتر از نیم ساعت کاهش می‌یابد.
رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: در پی بی‌توجهی راننده لیفان و تردد غیرمجاز دو عابر در بزرگراه شهید همت، حادثه‌ای مرگبار رقم خورد.
سازمان آگهی های پُرسون