رسانه‌های دیگر

تفکیک «صمت» موجب مهار گرانی می‌شود؟ بانیان طرح احیای وزارت بازرگانی با اطمینان‌خاطر بالا به دولت سیزدهم گفته‌اند با تفکیک صمت «مهار گرانی» امکان‌پذیر می‌شود.
وزیران اقتصاد و دارایی و رؤسای بانک‌های مرکزی گروه هفت در بیانیۀ خود، ضمن انتقاد شدید از کرۀ‌شمالی و روسیه در کنار ایران، بر «تقویت جایگاه گروه ویژه اقدام مالی در مورد پولشویی (اف.ای.تی.اف) و نهادهای مشابه» تأکید کرده و این نهادها را ضامن یکپارچگی و سلامت نظام مالی جهان خوانده‌اند.

پرونده‌های مرتبط با دستمزد مدیران حوزه شهری و تکرار این پرونده‌ها در یکی، دو سال گذشته حالا با واکنش‌های شدیدی از سوی اصولگرایان هم روبه‌رو شده است.
در تازه‌ترین تحولات جامعه پزشکی، تمایل متخصصان برای مهاجرت از پزشکان عمومی پیشی گرفته است. این در حالی است که میزان خروجی پزشکان بعد از دوره کرونا و محدودیت‌های سفر، دو برابر شده است. این عدد بین ۶ تا ۱۰ هزار پزشک متغیر است. این عدم قطعیت به‌دلیل عدم انتشار آمار از سوی نهادهای رسمی است.
پس از حسین جلالی، نماینده رفسنجان که گفته بود رییس مجلس در جریان ماجرای واگذاری خودروها به برخی نمایندگان بوده، مرتضی آقاتهرانی، نماینده تهران هم از رییس مجلس انتقاد کرده که چرا «شفاف‌تر» عمل نکرده است.
واعظی درمورد احتمال ارائه لیست مستقل از جانب حزب اعتدال و توسعه گفت: «باید منتظر بمانیم و ببینیم همان‌طور که مقام‌معظم‌رهبری در دیدار با کارگزاران نظام فرمودند یک انتخابات رقابتی، آزاد، سالم و مشارکتی برگزار خواهد شد یا نه. »
امام‌جمعه موقت تهران و رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در خطبه‌های نماز به ائمه جمعه و نمایندگان مجلس و مسئولان دولتی درباره آنچه بدون توجه به «وحدت موردنظر رهبری» در تریبون‌ها می‌گویند هشدار داد.
زمان این رفتارهای مشمئز کننده کی به سر می رسد؟

انتقاد تند اطلاعات از متهم کردن مردم به گدابازی از سوی یک نماینده مجلس

روزنامه اطلاعات در یادداشتی به انتقاد از روند مدیریت کشور توسط مجلس و دولت اصولگرا پرداخت و به اظهارات اخیر یک نماینده مجلس درباره خودروهای شاسی بلند واکنش نشان داد.
دست از افسانه‌سرایی برداشتن به معنای افتادن به دامن دولت‌گرایی نیست. دوگانه‌ای که طرفداران بازار آزاد ایجاد کرده‌اند که یا بازار آزاد یا دولت، خطا است که متأسفانه ذهن پژوهشگران را به خود مشغول کرده است.
روز دوشنبه ریزش تاریخی بورس تهران به وقوع پیوست و به لحاظ قانونی امکان تعطیلی بازار سهام برای نهاد ناظر مهیا شد.
رئیس دولت سیزدهم آخر هفته گذشته پس از ۱۳ سال به عنوان نخستین رئیس جمهوری اسلامی ایران بعد از جنگ داخلی سوریه در سفری دو روزه عازم دمشق شد.
صنعت کارگزاری به دلیل ایجاد محدودیت از سوی سیاستگذار بر خلاف مقررات حاکم در بورس‌های جهانی فقط از طریق دریافت کارمزد حاصل از معاملات در بازار سهام تامین مالی می‌کند و به نوعی محصور به ارائه چنین تک‌محصولی در بخش مولد اقتصاد کشور است.
انتقاد روزنامه جوان از روزنامه اصلاح طلب:

قرآن در مورد حجاب، امر می کند نه توصیه

روزنامه سازندگی در مطلبی حجاب را امری اختیاری دانست و نوشت: «چنانکه عده‌ای از دین‌شناسان و مجتهدان و مفسران گفته‌اند بر این باورم که حجاب در قرآن به زنان مؤمن توصیه شده نه اجبار و اساساً اسلام در هیچ مقوله اعتقادی حتی در اصل دین موافق اجبار نیست. آیه مشهور «لا اکراه فی الدین...» گواه این سخن است.»
حمیدرضا حاجی بابایی، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه گفت: در جلسه مشترک میان مجلس و دولت و همچنین در جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی، آقای رئیس‌جمهور اعلام کردند به زودی لایحه اصلاح بودجه۱۴۰۲ را به مجلس ارسال می‌کنند.
سازمان آگهی های پرسون