روزنامه جمهوری اسلامی در یادداشت خود به انتقاد از سیاستهای دولت ابراهیم رئیسی پرداخت و نوشت: انگار قطار پیشرفت فقط روی ریلِ افزایشِ قیمتها حرکت میکند. آرزو میکنیم، دعا میکنیم، خواهش میکنیم، التماس میکنیم، این قطار را متوقف کنید.
دولت یازدهم و دوازدهم نسبت به رواج فرهنگ غربی در کشور و بروز پوششهای نامتعارف در عرصه عمومی و در مقابل حساسیتهایی که در میان جامعه متدینین برانگیخته میشد، اگر نگوییم بیتوجه، لااقل کمتوجه بود و تلاشی برای حل این مسئله نمیکرد. ولی دولت فعلی عزم خود را برای حل این مسئله جزم کرده است.
اطلاعات نوشت:اخیراً مسائلی در افکار عمومی مطرح شد و برخی مدعیان علم و دانش، پای خود را به بازار مدیریت کلان کشور دراز کردند و از آنجا که حقیقت و دانشی در کار نبود، به سرعت دستشان رو شد.
از آنجا که قدرت خرید مسکن حالا به سطح بسیار پایینی رسیده، اجاره مسکن در شهرهای بزرگی مانند تهران به گزینه اول تبدیل شده است. اجاره مسکن که معمولا درصدی از بهای کل یک واحد مسکونی است در ماههای گذشته با رشد بالایی مواجه شده و حالا با فرا رسیدن بهار 1402 و نزدیک بودن به فصل جابهجاییها، به دغدغه بزرگ مستاجران تبدیل شده است.
وقتی کسانی تحت عنوان یک درصد برتر دانشمندان جهان دعوت میشوند و اصطلاحا خالیبند محسوب میشوند به این نتیجه میرسیم که مشکل و مسئله اصلی خیلی ریشهایتر از آن است که ابتدا به ذهن میآید.
درحالی که شرکت اسنپ مدعی است که زمانیکه مسافری برای بازگویی شکایت خود با تیم پشتیبانی تماس میگیرد یا حتی اعتراض خود را در یکی از شبکههای اجتماعی عنوان میکند، کارشناسان مربوطه بعد از شنیدن قصه مسافر و راننده و بررسی اطلاعات مربوط به سفر تلاش میکنند موضوع را به بهترین شکل ممکن حل کنند اما؛ شنیده ها حاکی از این است که بسیاری از کاربران در شکایات خود در حالی که سند مشخصی نیز دارند اما موفق به احقاق حق خود نشده و جملات ضد و نقیضی از پشتیبانی اسنپ دریافت می کنند.
شب شهادت مولا علیهالسّلام در تفنّنات فجازی به گفتوگوی مکتوبی برخورد کردم از دو دانشجوی همکلاسی؛ که یکی دیگری را بشارت تعطیلی روز بیستویکم رمضان دادهبود و دیگری در پاسخ برآمدهبود که: «خدا علی را بیامرزه، که موجب این تعطیلی شد!»؛ و کار به اینجا ختم نشدهبود و هشتگ مشمئزکنندهای را هم تازه کردهبود.
محمدرضا عارف، از فعالان سیاسی اصلاحطلب اخیراً گفته است: باید اعتراف کنیم که قدر مردم کشورمان را که خالصانه در سختترین شرایط در عرصههای مختلف حضور داشتند ندانستیم و تأسفبارتر آنکه برای این مردم نجیب خط و نشان هم میکشند!
بسیاری از وزیران دولت سیزدهم سوابق اجرایی ارشد نداشتند تا آنجا که به وضوح میبینیم این وزیران و دیگر مدیران بلندپایه دولت نه تنها در حوزه تصدی خود ارتقایی ایجاد نکردهاند بلکه بعضا برای مسائل روزمره زیرمجموعه خود با مشکل جدی مواجه شدند.
پای نوبرانههای خوش آب و رنگ که به بازار میوه باز میشود، همه چیز رنگ دیگری به خود میگیرد؛ اینجا دیگر مرزی برای قیمت نیست. نوبرانه است و بدون رقیب؛ قیمتش را کشش بازار و رغبت مشتری تعیین میکند.
تریبونهای رسانهملی یا نهادها و مراکز دیگر بسیار ارزان و آسان در اختیار افراد قرار میگیرد، یا آن را حق خود و نشانه شایستگی خود میدانند و دیگر تلاشی برای آنکه در هر سخنرانی یا خطبه یک اثر فاخر از خود به جا بگذارند نمیکنند.
باشگاه پرسپولیس چند ساعت قبل از بازی این تیم با ملوان در خبری عجیب اعلام کرد که اصلا قرار نبوده ورزشگاه امام رضا(ع) در مشهد را بهعنوان ورزشگاه محل میزبانی خود در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا به کمیته صدور مجوز حرفهای معرفی کند و اخبار منتشرشده در این زمینه صحت ندارد.
در نگاه مردم تفاوتی جدی بین رؤسای جمهور همه ادوار وجود ندارد و این از بداقبالی دولت سیزدهم است که با این شیوه دولتداری و سیاستورزی ، دولت در حال از دستدادن معنای خود است.
مقایسه اش کنید با اثر آلفرد هیچکاک تا متوجه ضعیف بودنش بشوید
«برادران لیلا» یک فیلم نیست و سازنده آن هم هرگونه هنرمندی اعم از سخنران و بیانیه نویس محسوب شده و اثرش انشاء یا نمایش رادیویی تلقی گردد اما قطعا او یک فیلمساز به شمار نمیآید.