رسانه‌های دیگر

مصاحبه اخیر دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا با شبکه خبری فاکس نیوز، حاوی نکات و درس‌های بسیاری برای عاشقان و بزک کنندگان غرب و آمریکا در داخل کشور است، مصاحبه‌ای که به نوبه خود به بهترین شکل طینت واقعی سردمداران آمریکا را آشکار می‌سازد.
دهه فجر که فرا می‌رسد هر روز خودروهای مشکی با شیشه‌های دودی به همراه کاروانی از محافظان مسلح و بی‌سیم به دست عازم حرم امام خمینی می‌شوند تا در آن مکان بشدت قُرُق شده دسته‌گلی از پول ملت هدیه و به گفته راکبان آن خودروهای لاکچری با آرمان‌های بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی تجدید میثاق کنند.
مسیح مهاجری گفت: اینکه نماینده مجلس کسانی را که معتقد به مذاکره با آمریکا هستند «جریان نفوذ»، «فاقد شرافت» و «مجنون» بداند و بنویسد آنها «اگر بر شرافت‌فروشی خود اصرار کنند دیگر به یادداشت بسنده نخواهیم کرد» و آن دیگری طرفداران مذاکره با آمریکا را خائن و بی‌شعور بداند و چنین برخوردهائی نه منطبق با قانون اساسی جمهوری اسلامی هستند، نه با تعالیم اسلامی سازگارند و نه برای اقناع افکار عمومی مناسب.
روزنامه اطلاعات نوشت:گرچه هنوز عمر دولت به ۶ ماه هم نرسیده و شاید انجام همه اصلاحات ساختاری در این فاصله کوتاه، مطالبه‌ای غیرمنطقی و نامنصفانه است اما نگرانی از آن است که این دولت همانند دولت‌های گذشته هرچه که بگذرد، جسارت کمتری نسبت به انجام آن پیدا کند.
دشمن شناخته‌شده ملت ایران تلاش می‌کند استقلال و قدرت ایران را به یک موضوع موهوم یعنی بهبود معیشت از طریق فروش استقلال، پیوند زده و ایران را از جایگاه رفیعی که به واسطه تلاش مجاهدانه ملت ایران به دست آورده است، عقب بزند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: «در جلسات مربوط به موضوع پیوستن ایران به پالرمو و سی‌اف‌تی بررسی‌هایی که دارد صورت می‌گیرد، خیلی دقیق و کارشناسانه است و من فکر می‌کنم به‌راحتی بتوانیم به یک مصلحت روشنی برسیم.»
به‌نظر می‌رسد رئیس‌جمهور آمریکا تلاش خواهد کرد تهران را با اجبار به سمت توافق هسته‌ای جدیدی سوق دهد، اما خطر رویارویی نظامی همچنان به‌شدت بر این وضعیت سایه افکنده است.
انتقاد تند روزنامه‌ اصلاح‌طلب از انتصابات قریب‌الوقوع وزیر خارجه:

انتصاب‌هایی که نسبتی با پزشکیان و دولت او ندارد

برخی انتصابات عجیب و مورد انتقاد دولت چهاردهم فراوان است؛ انتصاب‌هایی که نسبتی با پزشکیان و دولت او ندارد. آیا رئیس‌جمهور در انتصاب سفرا با شخصیت‌های باتجربه‌ای مانند ظریف مشورتی دارد یا دلواپسان بقای او بر کرسی وزارت خارجه را مشروط به انتصاب‌های سفارشی کرده‌اند؟
صحبت‌هایی که اخیرا از سوی رئیس‌جمهور جدید آمریکا درباره ایران مطرح شده، نوعی از خوش‌بینی را در میان برخی از تحلیلگران ایرانی ایجاد کرده که احتمالا ترامپ رفتار عاقلانه‌تری را در دستورکار قرار خواهد داد و دیگر خبری از راهبردهایی نظیر فشار حداکثری علیه تهران نخواهد بود.
نشست مشترک سران سه قوه، وزرا، رؤسای کمیسیون‌های مجلس و معاونین قوه‌قضائیه تحت عنوان «همدلی برای مردم ایران» دیروز برگزار شد؛ نشستی که از جهاتی ضروری می‌نمود؛ ولی ظاهراً و بر اساس مطالب منتشرشده از نشست، حاصل چندانی نداشته است.
پیش از این هم به خطری که گفتمان دولت را تهدید می‌کند، اشاره کرده بودیم؛ خطر تبدیل شدن وفاق به ابزاری در دست برخی اصلاح‌طلبان که تحقق یا عدم تحقق آن را در نسبت با خودشان تعریف می‌کنند. در ماجرای انتقادات به محمدجواد ظریف هم این اشتباه دوباره در حال تکرار است.
سازمان آگهی های پرسون