رسانه‌های دیگر

رسانه‌های دیگر در پُرسون؛ تازه‌ترین اخبار و گزارش‌های رسانه‌های معتبر ایران و جهان را در یک نگاه ببینید. با گردآوری و تحلیل اخبار رسانه‌های دیگر کنارتان هستیم، همیشه به‌روز و مطلع باشید!

در اوضاع و احوال پیچیده کشور و تهدیدهای مختلفی که از سوی عوامل متفاوت داخلی و خارجی بر ساحت‌های مختلف کشور وارد است، می‌بینیم که برخی افرادِ دست به میکروفون، کلماتی بر زبان می‌آورند که علاوه بر اینکه موجبات استهزای خود و سازمان مربوطه‌شان را فراهم می‌کنند، کلام‌شان نوعا به‌عنوان پاس گل به حریف می‌تواند تلقی شود.
بالاخره کنترل فضای مجازی به صداوسیما رسید یک فعال فرهنگی در همین ارتباط معتقد است: صداوسیما با درک این نکته که رقابت را باخته است، چاره‌ای ندارد جز اینکه محتوای جذاب نمایشی تولید کند و مرجعیت خبری خود را در داخل دوباره بدست آورد.
گرچه این روزها ما داغ‌دار ریخته‌شدن خون 3117 نفر از هموطنان خود هستیم و نوسازی حکمرانی را یک پیش شرط ضروری برای آینده کشورمان می‌دانیم؛ اما باید گفت رفتار برخی سلبریتی‌ها، اینفلوئنسرها، چهره‌ها و روشنفکران در شبکه‌های اجتماعی، در برابر این حوادث نوعی از حس «تماشاگر منفی‌گرا» را در خود داشت.
جنگ ۱۲روزه نشان داد برخلاف تصور دشمنان، اتحاد ملی و حراست از این خاک همچنان حلقه اتصال و اتحاد این ملت است، اما به فاصله اندکی از همین روزهای تاریخی آنچه این اتحاد را سست کرد، فراموشی شرایط مردم از سوی مدیران تصمیم‌ساز بود.
این روزها بین تحلیلگران در وقوع یا عدم وقوع جنگ اتفاق نظر وجود ندارد. در تازه‌ترین اظهارنظر جاسم العزاوی فعال رسانه‌ای در یادداشتی در تارنمای میدل ایست مانیتور به بررسی این موضوع پرداخته است.
هیات جمهوری اسلامی ایران به ریاست سید عباس عراقچی در حالی تا ساعاتی دیگر وارد دور دوم گفت‌وگوهای هسته‌ای با ایالات متحده آمریکا می‌شود که هدف محوری آن رفع تحریم‌های ظالمانه و دستیابی به توافقی است که منافع ملت و کشور ایران را تامین کند.
نام جفری اپستین در بسیاری از خبرها و گزارش‌ها تحت عنوان یک قاچاقچی جنسی ثبت شده است، اما نگاه عمیق‌تر به پرونده اپستین حاکی از آن است که اقدامات این قاچاقچی جنسی و اطرافیان او صرف‌نظر از اقدامات ضدحقوقی با یک زمینه اعتقادی و ایدئولوژیک همراه بوده است.
سخنگوی هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی اعلام کرد که با اتفاق آرا، مدیر مسئول خبرگزاری مهر در موضوع شکایت وزارت صنعت و معدن مجرم ندانسته شد. این تصمیم می‌تواند تأثیرات مثبتی بر اعتبار این رسانه داشته باشد.

در سالی که اغلب صنایع کشور رشدشان معکوس شده و نمودار تولید، زیر فشار رکود تورمی خم شده است، صنعت خودرو نیز از این قاعده مستثنا نبوده؛ صنعتی که هم‌زمان با تک‌نرخی‌شدن ارز، افزایش هزینه‌های تولید و تداوم محدودیت‌های تحریمی، وارد یکی از سخت‌ترین دوره‌های خود شده است.
اگر روزی جنگی میان ایران و آمریکا شعله‌ور شود، در ذهن بسیاری از ایرانیان و حتی مردم دیگر کشورها یک انتظار شکل می‌گیرد: اینکه چین و روسیه باید پشت ایران بایستند. این انتظار نه از تحلیل‌های پیچیده، بلکه از غریزه‌ای تاریخی سرچشمه می‌گیرد؛ غریزه‌ای که می‌گوید هر هژمون برای مقابله با رقیبش باید صف متحدانش را کامل کند.
این ایام، ایران و ایرانی داغ‌ها دیده و وطن‌ش مورد هجوم و حمله و درگیری بوده است. جوانان میهن، کشته شده‌اند و داغدار این سروتِنان و فرزندانِ بی‌جایگزین‌ایم که یا به حملۀ دشمن در جنگ ۱۲ روزه، یا به بی‌تدبیری و آشوبی قابل پیشگیری در دی‌ماه اخیر جان گرامی را از دست دادند.
مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور در روزهای گذشته در جریان سفر به استان گلستان و در نشست با فرهیختگان، فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی استان گلستان، نسبت به سخنان شکوری‌راد موضع گرفت و با بیان اینکه «به همان فردی [شکوری‌راد] که این ادعاها را کرده است، اختیار می‌دهیم تا ادعایش را ثابت کند، اگر حرفش را ثابت کرد، ما را دار بزند» احتمال صحت این دست از اظهارات را تکذیب کرد.
«بیش از 230 هزار نفر در این فستیوال فرهنگی شرکت کردند.» رسانه‌ها می‌گویند تعداد افراد شرکت‌کننده در کنسرت علیرضا قربانی که در سه دوره زمانی برگزار شده فقط در شهر تهران، 230 هزار نفر بوده است؛ «50 هزار تماشاگر» بیننده دربی تهران در اسفند 1403 بودند؛ آن هم به خاطر آنکه ورزشگاه آزادی در دست تعمیر بود و الا تمام ظرفیت ورزشگاه آزادی، قابل استفاده بود.
جامعه به لحاظ روانی، دیگر تحمل رفتارهای بحران‌ساز دولت را ندارد. هرچقدر هم برخی بگویند یارانه را حذف نکردیم؛ بلکه در زنجیره، عقب و جلو کردیم و فکر کنند استدلال منطقی می‌آورند؛ برای مردمی که به لحاظ روانی و فیزیکی تحمل رفتارهای بحران‌آفرین را ندارند و از طرفی می‌دانند راهکارهای جایگزین وجود دارد؛ آزادسازی یا جراحی دیگری، پذیرفتنی نیست.
FATF آخرین هفته کاری خود را در ‌مکزیکوسیتی از ۹ تا ۱۳ فوریه ۲۰۲۶ برگزار کرده است و اجلاس اصلی (پلانری) نیز در ۱۱ تا ۱۳ فوریه ۲۰۲۶ برگزار شد؛ اجلاسی که پنجمین نشست پلانری تحت ریاست الیزا د آندا مادرازو (مکزیک) است.
سازمان آگهی های پُرسون