اخبار فوری

وزارت رفاه جزئیات طرح کالابرگ الکترونیکی برای حمایت از معیشت دهک‌های ۱ تا ۷ را اعلام کرد؛ در این طرح از اسفند ۱۴۰۳ اعتبار خرید ۱۱ قلم کالای اساسی به سه دهک اول ۵۰۰ هزار تومان و به سایر دهک‌ها ۳۵۰ هزار تومان اختصاص داده می‌شود.
میرزایی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوریضمن بیان اینکه یکی از طرح‌های ما افزایش سقف وام از ۳۰ میلیون تومان به ۵۰ میلیون تومان است که در حال نام نویسی و اولویت بندی آن هستیم، توضیح داد: اگر تعداد ثبت نامی‌ها از میزان پرداختی ما بیشتر باشد قرعه کشی خواهیم کرد. در این دوره از اردیبهشت ماه حدود ۳۵۰ هزار وام قرض الحسنه پرداخت می‌کنیم.
به گفته سخنگوی طرح ملی کالابرگ الکترونیکی، خانوارهای دهک‌های اول تا سوم می‌توانند از فردا چهارشنبه ۲۰ فروردین از اعتبار تخصیصی برای خرید کالاهای اساسی خود استفاده کنند.
در پی وقوع حادثه در معدن زغال‌سنگ مهماندویه دامغان که منجر به جان‌باختن و مصدومیت شماری از کارگران شد، مسعود پزشکیان، ضمن ابراز تأسف عمیق و همدردی با خانواده‌های آسیب‌دیدگان، در دستوری به سید محمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت خواستار رسیدگی فوری به موضوع شد.
بانک مسکن اعلام کرد: از ابتدای طرح نهضت ملی مسکن تا پایان سال ۱۴۰۳، قرارداد ۳۸۰ هزار و ۷۰ واحد نهضت ملی در بانک مسکن با اعتباری بالغ‌ بر ۱۷۶ هزار و ۹۰۹ میلیارد تومان به امضا رسید.
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور از ابلاغ افزایش ۲۰ تا ۴۲ درصدی حقوق کارمندان دولت بر اساس متغیرهای حق عائله‌مندی و حق اولاد خبر داد.
سازمان هواشناسی کشور نسبت به وقوع رگبار باران، رعد و برق و وزش باد شدید موقت در ۲۱ استان و افزایش سرعت وزش باد، همچنین متلاطم شدن دریا در مناطق ساحلی و دور از ساحل سه استان جنوبی هشدار داد.
سازمان آگهی های پرسون