اخبار فوری

خبر فوری پُرسون؛ پوشش لحظه‌ای اخبار اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی ایران، شامل تعطیلی مدارس، ادارات، آلودگی و رویدادهای مهم. همیشه به‌روز باشید!

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: ما گزارشی در حال حاضر نداریم که بخواهند یارانه‌های آنها را به جهت اینکه در دهک ۱۰ قرار گرفته‌اند، قطع کرده باشند.
مدتی است کاربران از دریافت پیامکی با عنوان سلام عمان خبر داده‌اند؛ این پیام روش جدیدی از کلاهبرداری است که در آن کلاهبردارها پیامی را به صورت انبوه و گسترده برای کاربران ارسال می‌کنند.
رئیس جمهور «تزریق دز یادآور» و «کنترل مبادی ورودی کشور» را ۲ موضوع مهم برای مقابله با ویروس کرونا در شهریورماه اعلام کرد و گفت: با توجه به تردد زائران اربعین و افزایش مسافرتها در روزهای پایانی تابستان لازم است همه مردم شیوه نامه‌های بهداشتی را با جدیت بیشتری رعایت کنند.
رییس کمیته داوران فداراسیون فوتبال گفت: فیفا از ما می‌خواهد که خانم‌ها در بخش آقایان هم قضاوت کنند. باید راهکاری پیدا کنیم تا خانم‌ها در رده‌های پایین تر فوتبال مثل نوجوانان وجوانان قضاوت کنند.
زیرسویه اومیکرون BA.۱، زمستان گذشته، در اروپا شیوع پیدا کرد و تغییر گسترده‌ای در آمار ابتلا و مرگ و میر ایجاد کرد. با گذشت زمان، زیرسویه BA.۵، جایگزین زیرسویه قبلی شد.

یک کارشناس صنعت خودرودرباره آیین‌نامه واردات خودرو گفت: بازار خودروهای وارادتی قدیمی بی‌تاثیر از این مصوبه خواهند بود و خودروهای خارجی قدیمی در کلاس‌های دی به بالا همچنان با معاملات خودروهای کهنه روزگار خواهد گذراند.
متقاضیان خرید ارز ویژه اربعین باید در هنگام مراجعه به یکی از عاملان فروش ارز اربعین، سه مدرک متعلق به خود یعنی؛ اصل کارت ملی، کارت بانکی و شماره تلفن همراه (هر سه الزاما به نام خود شخص زائر) را همراه داشته باشند.
پلیس آگاهی با انتشار تصویر شخصی که با پوشیدن لباس مامور انتظامی اقدام به کلاهبرداری از طریق سایت دیوار می کرد، از شهروندان خواست چنانچه توسط این شخص مورد کلاهبرداری قرار گرفتند برای شکایت و پیگیری موضوع به پلیس آگاهی البرز مراجعه کنند.

مشاهدات میدانی نشان می دهد که قیمت برنج ایرانی کاهش قابل ملاحظه ای داشته است به طوری که برنج های پر محصول مانند فجر و ندا که در ماه های گذشته در محدوده 60 تا 75 هزار تومان به فروش می رسید اکنون 32 تا 42 هزار تومان به فروش می‌رسد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، ضمن تشریح فعالیت‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران، از پرداخت پاداش خدمت جانبازان مشمول ماده ۳۸ از این ماه خبر داد.

سازمان آگهی های پُرسون