رادیو و تلویزیون

برای باخبر شدن از آخرین اخبار صدا و سیما و شبکه نمایش خانگی، سرویس فرهنگ و هنر پُرسون را دنبال کنید.

دو کمپانی با هم متحد شده‌اند تا سریالی درباره فساد ۵ میلیارد دلاری در مالزی که با اقتباس از یک کتاب پرفروش ساخته می‌شود را به تلویزیون ببرند.
فیلم کوتاه «تخت آبی» به کارگردانی علیرضا کاظمی پور در پنجمین دوره از جشنواره Short Long World آرژانتین موفق به دریافت جایزه بهترین فیلم کوتاه بخش بین الملل این رویدادشد.
مستند «شور شیرین» گردشگری نمک و نمک درمانی در استان سمنان را به مخاطبان اردو زبان شبکه سحر معرفی می کند..
سکانس‌های برگزیده و برتر فیلم‌های روآن سباستین اتکینسون معروف به مستربین، بازیگر، کمدین و فیلم‌نامه‌نویس اهل بریتانیا این هفته پنجشنبه، چهارم آذر ماه در برنامه «کمدین» شبکه پنج سیما نمایش داده می‌شود.
فیلم کوتاه «کندو» به کارگردانی مشترک مصطفی داوطلب و طاهره شعبانیان پس از اتمام فیلمبرداری، روی میز تدوین قرار گرفت.
مستند «جام عکاسی» به تهیه کنندگی و کارگردانی ابوالفضل توکلی پرتره‌ای از محمد گل جامجو عکاس پیشکسوت است که چهارشنبه ۳ آذر از شبکه مستند پخش می‌شود.
حسن نجاریان تهیه کننده «جشن سربرون» با اعلام اینکه تصویربرداری این مجموعه تاریخی تا یک ماه آینده به پایان می رسد، گفت: با پایان تصویربرداری، به زودی برای پخش تصمیم هایی گرفته خواهد شد؛ اینکه تا پایان سال «جشن سربرون» داریم یا سال جدید این اتفاق می افتد.
امیرعلی دانایی، مجری برنامه «رخ به رخ» که از شبکه دوم سیما روی آنتن می‌رود، می‌گوید در زندگی کاریش، بدشانسی زیاد آورده است؛ از سریال «کلاه پهلوی» که یک بار بیشتر پخش نشد تا فیلم «انزوا» که به عقیده خودش باید برای آن سیمرغ می‌گرفت، اما اسمش را از میان نامزدها درآوردند،
عباس موزون مجری «زندگی پس از زندگی» با اشاره به مرخص شدنش از بیمارستان خبر داد که حتی در آی‌سی‌یو هم پیگیر ساخت فصل سوم این برنامه و یافتن تجربه‌گران مرگ بوده است.
داریوش فرضیایی یا همان عمو پورنگ با انتشار یک عکس در صفحه شخصی اینستاگرامش از حلقه ازدواجش رونمایی کرد.

فصل دوم "زوجی‌نو" در حالی از امشب قرار است به آنتن برگردد که همچون سری گذشته تمرکز برنامه بر فرهنگسازی ازدواج ساده و ترویج سبک زندگی ایرانی‌اسلامی است.
حجت‌الاسلام محمدحسین راستگو که میان کودکان و نوجوانان به «عمو راستگو» شهره بود، یک سال پیش از میان ما پرکشید. او 35 سال در برنامه‌های مختلف تلویزیونی با سبک خاص خود به کودکان و نوجوانان معارف دینی را آموزش داد.
سازمان آگهی های پُرسون