انرژی

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری سرویس نفت و انرژی و نیرو را در سرویس انرژی پرسون بخوانید.

خضریان با اشاره به پیگیری وضعیت ناترازی حوزه انرژی یکی از موارد بحث در جلسه با اوجی بود گفت : بر اساس گزارشات ما در سال گذشته ۲ میلیارد دلار بیشتر از سال ۱۴۰۰ واردات بنزین انجام دادیم.
طبق گزارش ماهانه اوپک از بازار نفت که در روز سه‌شنبه منتشر شد کل تولید نفت ۱۲ عضو این گروه در ماه آوریل به طور متوسط برابر با ۲۶.۵۸ میلیون بشکه در روز بوده است، یعنی ۴۸ هزار بشکه در روز پایین‌تر از ماه مارس.
رئیس مجتمع پتروشیمی شازند اراک در مصاحبه‌ای اختصاصی با خبرنگار صفحه اقتصاد اعلام کرد که با اقدامات خوب و مدیریت دکتر خلیلی‌نیا، توانستند در سال گذشته رکورد تولید را بشکنند. این تولیدات شامل گریدهای مختلف پلی اتیلن و مواد شیمیایی بوده و با رکوردهای تولید همراه بوده‌اند. همچنین، در بخش صادرات، شازند موفق به صادرات به ارزش حدود ۲۰۰ میلیون یورو شده است.
شرکت مدیریت شبکه برق اعلام کرد: با افزایش دمای هوا مصرف برق در کشور نیز روند صعودی به خود گرفت.
نائب رئیس کمیسون انرژی اتاق تهران، کسری برق سال ۱۴۰۳ را با حداقل پنج درصد افزایش عددی میان ۱۳ تا ۱۴ هزار مگاوات اعلام می‌کند و تاکید می‌کند که همین مقدار اضافه شده می‌تواند موجب تعطیلی بسیاری از کارخانه‌ها و آسیب گسترده به مشاغل شود. او تنها راه گریز از ناترازی را فروش برق صنایع در بورس انرژی معرفی می‌کند.
سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت گفت: اگر مراجعات مردمی برای استفاده از کارت آزاد بیشتر شود، شارژ کارت آزاد ممکن است از لحاظ لیتری و یا از لحاظ تعداد دفعات مجاز سوخت‌گیری تمام شود.
وزیر نفت عراق اعلام کرد عراق به حد کافی، تولید نفت را به صورت داوطلبانه کاهش داده است و با هرگونه کاهش تولید اضافی که در نشست آینده اوپک پلاس اعلام شود، موافقت نخواهد کرد.
حجم آب سدهای بزرگ و مهم کشور در اثر بارش‌های اخیر با ۳ درصد رشد از ابتدای سال آبی جاری (مهر ۱۴۰۲) تا ۲۲ اردیبهشت‌ماه نسبت به مدت مشابه سال آبی گذشته همراه شد.
وزیر نفت از رشد ۶۰ درصدی تولید نفت نسبت به آغاز دولت خبر داد و گفت: ۵۰ پروژه جدید در نفت و گاز و پالایش و پتروشیمی به ارزش ۴۷.۵ میلیار دلار در دولت سیزدهم آغاز شده است.
بر این اساس حجم آب سدهای بزرگ و مهم کشور در اثر بارش‌های اخیر با یک درصد رشد از ابتدای سال آبی جاری (مهر ۱۴۰۲) تا ۱۶ اردیبهشت‌ماه نسبت به مدت مشابه سال آبی گذشته همراه شد.
وزیر نفت درباره حجم سوددهی پالایشگاه آبادان و روند توسعه آن، همچنین افزایش تولیدات مجتمع‌های پتروشیمی به رییس‌جمهوری و هیئت وزیران گزارش داد.
همه آنها که ماشین زیر پایشان است و با پمپ بنزین سر و کار دارند، احتمالا می‌دانند که برخی از متصدیان این جایگاه‌ها، برای سود بیشتر گاهی دست به کلاهبرداری هم می‌زنند.
الگوی مصرف برق همان حد مجاز مصرف برق در مناطق کشور است که بر اساس فاکتورهایی چون میزان دما و رطوبت هوا تعیین می‌شود. الگوی مصرف برق در ۸۰ درصد مناطق کشور که به لحاظ آب و هوایی به آن مناطق عادی اطلاق می‌شود، ۲۰۰ کیلووات ساعت در ماه‌های غیرگرم سال یعنی ابتدای مهر تا پایان اردیبهشت و ۳۰۰ کیلوات ساعت در ۴ ماه دیگر سال یعنی ابتدای خرداد تا پایان شهریور است.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران گفت: بیش از ۲۲ هزار بازدید کمّی و کیفی از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده از سوی بازرسان و کارشناسان منطقه در سال ۱۴۰۲ ثبت شد.
غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی نماینده سابق مجلس شورای اسلامی به تازگی ادعا کرده است که ریز فروش نفت در چند سال اخیر را دارد و از سال ۱۴۰۰ به بعد ۲۲ میلیارد دلار درآمد نفتی داشته‌ایم که حداقل و کف آن باید بالای ۴۰ میلیارد دلار می‌بود، یعنی ما در چند مرحله برای فروش نفت تخفیف می‌دهیم.
تحقیقات رویترز نشان می‌دهد سازمان کشورهای صادر کننده نفت ۲۶.۴۹ میلیون بشکه در روز در آوریل تولید داشته که ۱۰۰ هزار بشکه در روز پایین‌تر از کل تولید ماه مارس است.
سازمان آگهی های پرسون