انرژی

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری سرویس نفت و انرژی و نیرو را در سرویس انرژی پرسون بخوانید.

وزیر نیرو درباره اینکه گفته شده چینی‌ها در زمینه استخراج رمزارزها در کشورمان فعالیت دارند و خاموشی‌های اخیر ناشی از آن است، گفت: فعالیت در حوزه استخراج رمزارزها طبق مصوبه هیات دولت با مجوز وزارت صنعت امکان‌پذیر است.
ایران از حیث منابع انرژی جزو چند کشور اول جهان است، ولی چرا سیاست‌های ایران درباره انرژی، همواره مساله‌آفرین بوده است؟
رییس دفتر رییس جمهوری با بیان اینکه طبق قانون دولت مسئول نوشتن بودجه و اجرای آن است، گفت: مجلس حق ارائه اصلاحات و پیشنهادات دارد و ما پیشنهادات خوب را می‌پذیریم اما اگر شاکله بودجه برهم بخورد دولت دیگر نمی‌تواند آن را اجرا کند.
مدیر عامل شرکت مدیریت توسعه صنایع پتروشیمی تشریح کرد:

تبلور باور ایرانی در شرکت مدیریت توسعه صنایع پتروشیمی

بابایی گفت: ما روز پتروشیمی را روز تجلی خودباوری و ارزش‌آفرینی و روز مبارزه با تحریم می‌نامیم. در مبارزه با تحریم هم خیلی حرف‌ها داریم، دلیل آن هم اینست ‌که اساساً توسعه کشور چیزی است که هدف اصلی تحریم‌کنندگان قرار گرفته‌است و شرکت مدیریت توسعه صنایع پتروشیمی از بدو تاسیس تا به حال محور کار و تخصص‌اش توسعه‌ای بوده‌است.

استاندار تهران درخواست کرد:

شهروندان در مصرف گاز صرفه جویی کنند

محسنی بندپی با اشاره به افزایش ۱۵ درصدی مصرف گاز از شهروندان تهرانی خواست که در مصرف گاز صرفه جویی کنند.
یادداشت/ با توجه به نیاز روز افزون جوامع امروزی به انرژی برای تأمین نیازهای متفاوت، دانشمندان و محققان کشورهای متعددی از جمله ایران، رویکردی اساسی نسبت به دستیابی به انرژی‌های تجدیدپذیر در دستور کار خود قرار داده‌اند.
مجری طرح نیروگاه‌های سیکل ترکیبی شرکت برق حرارتی گفت: نخستین واحد گازی نیروگاه هنگام با ظرفیت ۳۰۷ مگاوات به عنوان اولین واحد از مجموعه نیروگاه‌های کلاس F دولتی ایران در استان هرمزگان وارد مدار تولید شد.

رییس جمهوری با گرامیداشت یاد و خاطره سردار سلیمانی گفت: نام و یاد همچنین راه و مکتب سردار سلیمانی که همان مکتب امام و مکتب رهبر معظم انقلاب بود، ان شاالله همیشه ادامه پیدا می‌کند ضمن آنکه قطعا از ترور سردار سلیمانی حتما ضرر خواهد کرد.
رئیس‌ هیئت‌ مدیره فدراسیون صادرات انرژی در گفتگو با پرسون؛

افزایش تولید برق نیازمند توانمندی بخش خصوصی/ بی توجهی دولتمردان عامل کاهش صادرات است

رئیس‌ هیئت‌ مدیره فدراسیون صادرات انرژی و صنایع وابسته ایران از بی توجهی دولت به حضور بخش خصوصی در تولید برق ابراز گله مندی کرد.
رئیس جمهور با اشاره به نزدیک شدن به سالگرد شهادت سردار سلیمانی خطاب به آمریکایی ها تاکید کرد: شما دست سردار ما را قطع کردید و باید پای شما را از این منطقه قطع کنیم، تا پایتان را از منطقه قطع نشود ما انتقام نهایی را نگرفتیم.
وزیر نیرو جمهوری اسلامی ایران که در راس هیاتی بلندپایه امروز (سه شنبه) وارد عراق شد، اعلام کرد که بعد از شش سال وقفه، کمیسیون عالی مشترک همکاری اقتصادی و تجاری بین ایران و عراق در هفته‌های آینده در تهران فعال می‌شود.
سازمان آگهی های پرسون