چند چهره چند جمله

چند چهره و چند جمله در پُرسون؛ دیدگاه‌ها، نقل قول‌ها و جملات کوتاه از چهره‌های شاخص سیاسی، اقتصادی و فرهنگی ایران. بهترین حرف‌ها و تحلیل‌های اختصاصی را همین حالا بخوانید!

نماینده مردم شاهین‌شهر گفت: ماده ۷ قانون، مهم‌ترین بخش برنامه است و به نرخ تورم و گرانی مربوط می‌شود. چرا نظارت لازم به‌موقع اعمال نشده است؟ چرا در یک ماه، دوبار قیمت‌ها افزایش پیدا می‌کند؟
دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: مسئله هسته‌ای بهانه‌ای برای فشار بر ملت ایران بود و غرب بحث موشکی و منطقه‌ای را مطرح می‌کند در حالی که کشورهایی مانند آمریکا و اروپا سلاح‌های پیشرفته دارند.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس دوازدهم در گفت و گویی تصویری درباره رخدادهای انتخابات ریاست جمهوری سال 1403 گفت: آقای قالیباف در زمان انتخابات گفت دنبال بهانه هستم کاندیدا نشوم و برآیند جلسه ای که برگزار شده بود این بود که آقای قالیباف وارد عرصه انتخابات شود. از ناحیه خود آقای قالیباف هیچ اصراری نبود و افرادی که دلسوز نظام بودند اعتقاد داشتند آقای قالیباف یک عنصر اجرایی است.
حمید رسایی گفت: آقای عارف! لطفا به مجلس نیایید. طبق قانون جایگاه شما غیر قانونی است.نمی‌شود کیوسک یک دست فروش را در اهواز به خاطر اجرای قانون خراب کنند ولی قانون درباره شما اجرا نشود! اگر فرصت کنم به حضور شما در مجلس اعتراض می‌کنم.
جواد نیک بین با بیان اینکه در حال حاضر مهریه تنها پشتوانه زن است اظهار داشت: وقتی قرار است حق طلاق به زن داده نشود و مهریه او پایین در نظر گرفته شود، پشتوانه آنان از بین می‌رود و ضمانتی وجود ندارد که بعد از کاهش قسط اول، بقیه اقساط پرداخت شود.
محمد مهاجری، فعال رسانه ای اصولگرا گفت: منتقدان دولت دو گروه هستند. یک گروه تندروهای پایداری هستند که حساب شان جداست. یکسری دیگر هستند که به آقای پزشکیان رای داده اند و به دولت ایشان اعتقاد دارند و معتقدند که باید دولت را حمایت کرد اما همچنان باید نسبت به دولت نظارت جدی داشت و اگر جایی کوتاهی وجود دارد، باید انتقاد کرد.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با تأکید بر نقش کلیدی زنان در مدیریت بحران گفت: زنان در سازماندهی داوطلبان محلی، حفظ انسجام اجتماعی و استمرار خدمات حیاتی نقش محوری دارند و پدافند غیرعامل بدون حضور مؤثر آنان در سطوح میدانی و مدیریتی کامل نخواهد بود.
رئیس سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور در سفر به قزوین خبر داد؛

تشکیل کنسرسیوم مهارت در قزوین/ مهارت‌آموزی؛ اولویت فراموش‌شده برنامه‌های آموزشی کشور است

غلامحسین محمدی، رئیس سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور در دومین نشست مدیریت مهارت آموزی در قزوین از اجرای طرح هم‌آفرینی مهارتی در استان قزوین خبر داد و گفت: قرار است صنایع، دانشگاه‌ها، مراکز فنی‌وحرفه‌ای و بخش خصوصی در قالب یک کنسرسیوم واحد، نیازهای واقعی بازار کار را تعریف و بر اساس آن نیرو تربیت کنند.
زیدآبادی در واکنش به پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم نوشت: قزاق‌ها قومی در آسیای‌میانه و بدون کمترین ارتباط تاریخی با ابراهیم و ذریت او هستند! پس با ابراهیم سنخیت تاریخی ندارند که بخواهند عضوی از پیمانی به اسم او باشند. بعد کدام پیمان؟
حجت‌الاسلام والمسلمین حمید علی بخشی امام جمعه شهر اقبالیه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به گرامیداشت سالروز شهادت شهید حسن تهرانی‌مقدم عنوان کرد: اقتدار موشکی امروز ایران و توان دفاعی جبهه مقاومت، ثمره تفکر، جهاد و آینده‌نگری این شهید بزرگوار است.
استان خراسان جنوبی که با برخورداری از بیش از ۵۲ نوع ماده معدنی از ۷۴ نوع موجود در کشور، به عنوان پایتخت بنتونیت و قطب زغال‌سنگ خاورمیانه شناخته می‌شود، امروز با تکیه بر حمایت‌های دولت چهاردهم، دروازه‌های خود را به روی سرمایه‌گذاران می‌گشاید تا ظرفیت‌های عظیم معدنی و سهم خود را در اقتصاد زمین‌محور کشور تثبیت کند.
وزیر امور خارجه گفت: رسانه‌ها بازوی اصلی سیاست خارجی ایران‌ هستند و اگر روایت کشور درست منتقل نشود، تصویر ایران توسط دیگران ساخته می‌شود.
نماینده تهران در نطق میان‌دستور خود ضمن انتقاد از سیاست‌های ارزی دولت، گفت بر اساس اطلاعات دقیق، از سال ۱۳۹۷ تا چهارماهه نخست امسال، بیش از ۹۵ میلیارد دلار ارز حاصل از صادرات به کشور بازنگشته و این ارزها یا تبدیل به قاچاق شده یا از کشور خارج شده است و از این محل، بیش از ۲ هزار میلیارد تومان از جیب مردم برداشته شده یعنی به‌عبارتی به سرقت رفته و در همین راستا، نامه ای را به رئیس قوه قضائیه، ارسال و فهرست ۵۰۰ شرکت متخلف را ارائه کردیم که مجموعاً بیش از ۵۲ میلیارد دلار ارز صادراتی خود را به کشور بازنگردانده‌اند و مجلس تقاضا دارد که این موضوع رسیدگی شود
جنجال بر سر پرونده بابک زنجانی و ادعای جدید درباره ارتباط او با مذاکرات رفع فیلتر تلگرام، وارد مرحله تازه‌ای شد. پس از آنکه امیرحسین ثابتی، نماینده مجلس، در صحن علنی زنجانی را «قارون جدید» خواند و مدعی شد شرکت تحت مدیریت او مرجع انحصاری تبادلات مالی تلگرام در ایران شده است، بابک زنجانی با انتشار توییتی، ضمن رد قاطعانه این اتهامات، با لحنی بسیار تند، این نماینده مجلس را به شکایت و پیگیری حقوقی شدید تهدید کرد.
حمید رسایی، نماینده تهران، گفت نگاه علی لاریجانی در موضوع برجام مشابه روحانی و ظریف بود و تصور می‌کرد با مذاکره و امتیاز دادن می‌توان مشکلات کشور را حل کرد؛ او در مقابل از سعید جلیلی به‌عنوان چهره‌ای یاد کرد که در آن زمان «در رأس جریان هشدار و آگاهی‌بخشی» نسبت به برجام قرار داشت.
محمد هاشمی رفسنجانی، عضو هیأت مؤسس حزب کارگزاران سازندگی، می‌گوید در شرایط فعلی کشور، اکثریت مردم درگیر معیشت و مسائل اقتصادی‌اند و برایشان منازعات سیاسی گروه‌ها اهمیت ندارد. او تأکید کرد که فعالان سیاسی باید کنار مردم باشند نه در جایگاهی بالاتر از آن‌ها و جامعه امروز حتی تحمل «یک درصد اختلاف سیاسی» را ندارد.
سازمان آگهی های پُرسون