چند چهره چند جمله

فعال سیاسی اصلاح‌طلب در یادداشتی نوشت: ویدئویی که از صحبت یک خانم مدعی "جبهۀ انقلاب" با شیخ کاظم صدیقی و پاسخ شیخ به او منتشر شده است، دل ارادتمندان به امام حسین بن علی را به سختی به درد می‌آورد.
سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس به اقدام آمریکا علیه چهار قاضی دیوان بین‌المللی کیفری واکنش نشان داد و تاکید کرد که تحریم و ایذاء قضات و کارمندان دیوان بین‌المللی کیفری به دلیل اجرای مأموریت قضایی‌شان، بسیار سخیف و زشت است.
احمد زیدآبادی، فعال سیاسی اصلاح طلب درکانال تلگرامی خودش نوشت: رسانه‌های مستقل داخلی امکان طرح کوچکترین انتقادی از برخی فرماندهان درجه چندم سپاه را نیز ندارند، سایت رجاءنیوز با چه پشتوانه‌ای بالاترین مقام نظامی کشور پس‌از فرمانده کل قوا را با این لحن و صراحت به چالش کشیده است؟
سازمان آگهی های پُرسون