چند چهره چند جمله

چند چهره و چند جمله در پُرسون؛ دیدگاه‌ها، نقل قول‌ها و جملات کوتاه از چهره‌های شاخص سیاسی، اقتصادی و فرهنگی ایران. بهترین حرف‌ها و تحلیل‌های اختصاصی را همین حالا بخوانید!

رئیس قوه قضاییه نوشت: امروز که استکبار جهانی تمامی توان خود را در کارزار ناجوانمردانه جنگ شناختی به میدان آورده است، قلم خبرنگار متعهد ما، بسان تیری در چله‌ی کمان اقتدار ملی است.
مدیرکل پارلمانی وزارت خارجه گفت: خبرنگاران، راویان بی‌ادعای زمانه‌اند؛ آنان که در بزنگاه‌های سرنوشت‌ساز روایتگر واقعیت‌هایی می‌شوند که در هیاهوی بی‌رحمانه رسانه‌های معاند، پنهان می‌ماند.
آیت‌الله حسین مظفری در خطبه‌های نماز جمعه قزوین با تأکید بر اینکه "تسلیم در برابر دشمن هزینه‌ای به‌مراتب بیشتری دارد:، گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها تأکید کرده‌اند که "اهانت به مسئولان کشور به‌ویژه مسئولان ارشد نظام جایز نیست"، برخی‌ها خیلی راحت مسئولان را متهم به خیانت و فساد می‌کنند.
نوشته متفاوت غلامرضا جمشیدی مدیرعامل پتروشیمی نوری در ستایش خبرنگاران؛

چرا خبرنگاران باید بر صدر بنشینند؟

ما را در پتروشیمی نوری اعتقاد آن است که قلم را حرمتی است افزون و خبر را امانتی است سنگین؛ قلم، اگر به صدق رود، چراغ است و اگر به انصاف آمیخته شود، راهگشا. خبرنگار، آن امینِ زمانه است که دیده را به دیده، رنج را به فهم و واقعه را به تاریخ می‌سپارد.
رئیس جمهور گفت: تاکید کرد: شخصیت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای استثنائی است. شخصیتی که از رهبر انقلاب اسلامی دیدم، استثنایی بود. این حرف‌هایی که برخی افراد درباره برخورد رهبر انقلاب با ما می‌گویند، هیچ نسبتی با شخصیت ایشان ندارد.
نماینده مردم تهران در مجلس دوازدهم در توئیتی نوشت: تنگه هرمز، مصداق عینی حاکمیت ملی ایران است. عقب نشینی امریکا در برابر اراده و مقاومت ایران، ناکارامدی الگوی استقرار نظامی فراساحلی بدون توافق کشورهای ساحلی را نشان می دهد.
در پیام مدیرعامل پتروشیمی نوری به مناسبت فرارسیدن اربعین حسینی مطرح شد؛

غلامرضا جمشیدی: درس‌های عاشورا را الگوی ایستادگی در سنگرِ تولید قرار می‌دهیم

دکتر غلامرضا جمشیدی، نائب رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت پتروشیمی نوری، در پیامی به مناسبت فرارسیدن اربعین حسینی، با تاکید بر اینکه نهضت عاشورا چراغ راهِ صنعتگران در شرایط حساس کشور است، تصریح کرد: ما درس‌های جاودانِ ایثار و ایستادگی را در مکتب عاشورا، الگوی اصلی خود در سنگر تولید و صیانت از سرمایه‌های ملی قرار داده‌ایم
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دولت سیزدهم با بازنشر سخنان عباس عراقچی وزیر امور خارجه درباره مراحل پایانی مذاکرات ایران و عمان نوشت: کارکرد اصلی این نوع اخبار طی ۵ ماه گذشته، آرام کردن بازار جهانی انرژی و خنثی کردن بخشی از پیروزی‌های نیروهای مسلح در میدان و مردم در خیابان بوده‌است!
مسعود زریبافان درباره سرنوشت تفاهم ایران و آمریکا گفت: «مذاکره راه حل مناسبی با یک رژیم استکباری و جنایتکار که هیچ خط قرمزی برای خود قائل نیست و بارها توافقات را بر هم زده، یکبار در حین مذاکره و دوبار بعد از تفاهم(برجام و تفاهم اخیر) دست به حمله های جنایتکارانه زده است، کار درست و عاقلانه ای نیست.»
نماینده مجلس، مدعی شد لایحه «جنایات بین‌المللی» دولت عمدتاً برگرفته از اساسنامه رم و کنوانسیون‌های ژنو است و در آن مجازات اعدام و قصاص حذف و به حبس و جزای نقدی تقلیل یافته است.
حسام‌الدین آشنا، مشاور رئیس‌جمهور در دولت حسن روحانی، گفتمان «اعتدالی» را مبتنی بر سه اصل «عزت، حکمت و مصلحت» دانسته و تأکید کرده است که ایران باید هم‌زمان از خود دفاع کند، تاب‌آوری داخلی را حفظ کند و مسیر صلح و مذاکره را باز نگه دارد.
حسام‌الدین آشنا، مشاور رئیس‌جمهور در دولت حسن روحانی، با انتشار یادداشتی در خبرگزاری خبرآنلاین، با تأکید بر اینکه ایران به دیپلماسی و توافق نیاز دارد اما با اهرم و تضمین، تصریح کرده است که مسئله امروز کشور انتخاب میان مذاکره و دفاع نیست، بلکه ساختن صلحی است که دشمن نتواند آن را بی‌هزینه نقض کند.
محمد صادق کوشکی فعال اصولگرا در فضای مجازی خطاب به قرار مرکزی خاتم الانبیا نوشت: در یک سال اخیر(از خرداد ۱۴۰۴ تا امروز)آمریکا هر زمان که خواسته جنگ را شروع و متوقف کرده و ما هم بر اساس تنظیمات آمریکا عمل کرده ایم و تکرار این اتفاق از نظر نظامی معنایی جز انفعال جبهه خودی ندارد و کشوری که بر اساس اراده دشمن بجنگد پیروزی را نخواهد دید!
سخنگوی وزارت دفاع گفت: تلفیق قدرت نرمِ برآمده از روحیه شهادت‌طلبی و پشتوانه مردمی با پیشرفت‌های تسلیحاتی، نیروهای مسلح کشور را به قدرتی برتر در منطقه و رقیبی در عرصه جهانی تبدیل کرده است.
واعظ اشتیانی فعال سیاسی اصولگرا درباره مذاکرات میان ایران و آمریکا اظهار کرد: باید برای مردم روشن شود که ما دقیقاً چه هدفی را دنبال می‌کنیم. اصلاً این بندهایی که امروز درباره آن‌ها صحبت می‌شود، کدام‌یک قرار است اجرا شود و چه تعهداتی در میان است.
سازمان آگهی های پُرسون