چند چهره چند جمله

چند چهره و چند جمله در پُرسون؛ دیدگاه‌ها، نقل قول‌ها و جملات کوتاه از چهره‌های شاخص سیاسی، اقتصادی و فرهنگی ایران. بهترین حرف‌ها و تحلیل‌های اختصاصی را همین حالا بخوانید!

دبیر شورای اطلاع رسانی دولت سیزدهم نوشت: نتانیاهو از حمله به ضاحیه در پی جلوگیری از توافق بین ایران و آمریکا و لااقل خارج کردن لبنان از این معادله است.
بقائی در سالگرد حمله به ایران:

رؤیای دشمن به شکست و سرافکندگی انجامید

سخنگوی وزارت امور خارجه به مناسبت سالگرد تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران با بیتی از صائب تبریزی در پیامی نوشت: چون صبح تا ز مشرق هستی دمیده‌ایم/ جان در تن جهان به نفس کرده‌ایم ما...
باهنر گفت: در طول هفت دوره مجلس، ریاست مرحوم آقای هاشمی، آقای کروبی، آقای ناطق نوری و آقای حداد عادل را دیده بودم. آقای لاریجانی هم یکی از رؤسای قدرتمند مجلس بود. اداره مجلس هم با بقیه قسمت‌ها متفاوت است. رئیس‌جمهور وقتی می‌خواهد ریاست کند، اختیاراتش زیاد است.
معاون وزیر امو ر خارجه در پیامی به مناسبت سالگرد جنگ ۱۲ روزه نوشت: یک سال گذشت، ایران نه شکست، نه عقب نشست و نه اراده‌اش تضعیف شد، بلکه پیروزی‌های درخشانی را در مقابل دشمنانش کسب کرد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به فرارسیدن سالگرد شهادت شهدای اقتدار ایران در جنگ ۱۲ روزه، گفت: خون شهدا به استحکام وحدت ملی کمک کرده و موجب تقویت ایستادگی ملت ایران شده است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با انتقاد از برخی بندهای متن پیشنهادی مذاکرات گفت زمان توافق نهایی در این چارچوب مشخص نیست و بخش‌هایی از توافق از جمله پایان تحریم‌ها به تحقق آن موکول شده است.
مشاور رهبر معظم انقلاب اظهار کرد: امنیتِ امروزِ باب‌المندب، نباید دشمن را دچار خطای محاسباتی کند. حلقه‌های مقاومت توان قفل کردن هر دو آبراه را دارند؛ انتخاب با شماست: توقف حماقت یا ورود به موازنه ضابطه مند شدن دو تنگه!
رئیس مجلس شورای اسلامی با تقدیر از فعالیت‌های گروه‌های جهادی در امدادرسانی به شهروندان، تأکید کرد: قدرت واقعی جمهوری اسلامی در روحیه جهادی مردم نهفته است و هر جا دست مردم باز باشد، گره‌های بزرگ باز می‌شود.
عزت‌الله ضرغامی در واکنش به بازگشت «قیصر» خواننده مقیم خارج از کشور به ایران، این اتفاق را «میمون و امیدوارکننده» توصیف کرد و با انتقاد از برخی رویکردهای نظارتی و فرهنگی، نوشت که خرد جمعی ایرانیان از سیاست‌های فرسوده و محدودکننده پیشی گرفته است.
روزنامه سازندگی : معاون اول رئیس جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم با تأکید بر اینکه در حال حاضر سه مسیر کلی پیش روی کشور قابل تصور است، گفت: نخست، تداوم وضعیت موجود یعنی آتش‌بس و وضعیت نه جنگ و نه صلح؛ دوم، بازگشت به درگیری و تشدید تنش؛ و سوم، حرکت به سمت کاهش تنش‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت‌های دیپلماتیک. گزینه نخست یعنی استمرار وضعیت نه جنگ و نه صلح، بدترین حالت ممکن است.
جواد لاریجانی گفت: نخست‌وزیر پاکستان، آدم خوبی است، اما لازم نیست ما و آمریکایی‌ها را مقابل هم قرار دهد تا مذاکره کنیم، باید میانجی‌گری بلد باشد
سازمان آگهی های پُرسون