چند چهره چند جمله

چند چهره و چند جمله در پُرسون؛ دیدگاه‌ها، نقل قول‌ها و جملات کوتاه از چهره‌های شاخص سیاسی، اقتصادی و فرهنگی ایران. بهترین حرف‌ها و تحلیل‌های اختصاصی را همین حالا بخوانید!

در پیام مدیرعامل پتروشیمی نوری به مناسبت فرارسیدن اربعین حسینی مطرح شد؛

غلامرضا جمشیدی: درس‌های عاشورا را الگوی ایستادگی در سنگرِ تولید قرار می‌دهیم

دکتر غلامرضا جمشیدی، نائب رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت پتروشیمی نوری، در پیامی به مناسبت فرارسیدن اربعین حسینی، با تاکید بر اینکه نهضت عاشورا چراغ راهِ صنعتگران در شرایط حساس کشور است، تصریح کرد: ما درس‌های جاودانِ ایثار و ایستادگی را در مکتب عاشورا، الگوی اصلی خود در سنگر تولید و صیانت از سرمایه‌های ملی قرار داده‌ایم
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دولت سیزدهم با بازنشر سخنان عباس عراقچی وزیر امور خارجه درباره مراحل پایانی مذاکرات ایران و عمان نوشت: کارکرد اصلی این نوع اخبار طی ۵ ماه گذشته، آرام کردن بازار جهانی انرژی و خنثی کردن بخشی از پیروزی‌های نیروهای مسلح در میدان و مردم در خیابان بوده‌است!
مسعود زریبافان درباره سرنوشت تفاهم ایران و آمریکا گفت: «مذاکره راه حل مناسبی با یک رژیم استکباری و جنایتکار که هیچ خط قرمزی برای خود قائل نیست و بارها توافقات را بر هم زده، یکبار در حین مذاکره و دوبار بعد از تفاهم(برجام و تفاهم اخیر) دست به حمله های جنایتکارانه زده است، کار درست و عاقلانه ای نیست.»
نماینده مجلس، مدعی شد لایحه «جنایات بین‌المللی» دولت عمدتاً برگرفته از اساسنامه رم و کنوانسیون‌های ژنو است و در آن مجازات اعدام و قصاص حذف و به حبس و جزای نقدی تقلیل یافته است.
حسام‌الدین آشنا، مشاور رئیس‌جمهور در دولت حسن روحانی، گفتمان «اعتدالی» را مبتنی بر سه اصل «عزت، حکمت و مصلحت» دانسته و تأکید کرده است که ایران باید هم‌زمان از خود دفاع کند، تاب‌آوری داخلی را حفظ کند و مسیر صلح و مذاکره را باز نگه دارد.
حسام‌الدین آشنا، مشاور رئیس‌جمهور در دولت حسن روحانی، با انتشار یادداشتی در خبرگزاری خبرآنلاین، با تأکید بر اینکه ایران به دیپلماسی و توافق نیاز دارد اما با اهرم و تضمین، تصریح کرده است که مسئله امروز کشور انتخاب میان مذاکره و دفاع نیست، بلکه ساختن صلحی است که دشمن نتواند آن را بی‌هزینه نقض کند.
محمد صادق کوشکی فعال اصولگرا در فضای مجازی خطاب به قرار مرکزی خاتم الانبیا نوشت: در یک سال اخیر(از خرداد ۱۴۰۴ تا امروز)آمریکا هر زمان که خواسته جنگ را شروع و متوقف کرده و ما هم بر اساس تنظیمات آمریکا عمل کرده ایم و تکرار این اتفاق از نظر نظامی معنایی جز انفعال جبهه خودی ندارد و کشوری که بر اساس اراده دشمن بجنگد پیروزی را نخواهد دید!
سخنگوی وزارت دفاع گفت: تلفیق قدرت نرمِ برآمده از روحیه شهادت‌طلبی و پشتوانه مردمی با پیشرفت‌های تسلیحاتی، نیروهای مسلح کشور را به قدرتی برتر در منطقه و رقیبی در عرصه جهانی تبدیل کرده است.
واعظ اشتیانی فعال سیاسی اصولگرا درباره مذاکرات میان ایران و آمریکا اظهار کرد: باید برای مردم روشن شود که ما دقیقاً چه هدفی را دنبال می‌کنیم. اصلاً این بندهایی که امروز درباره آن‌ها صحبت می‌شود، کدام‌یک قرار است اجرا شود و چه تعهداتی در میان است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به انتقادها از رئیس مجلس، گفت: او با وجود متهم شدن به "کودتا"، با صبوری و در چارچوب الزامات امنیتی، موانع پیش‌روی روند قانون‌گذاری را برطرف کرد.
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس مطرح کرد:

بحران بنزین با افزایش قیمت حل نمی‌شود

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس با تأکید بر اینکه مدیریت مصرف سوخت نباید صرفاً به افزایش قیمت بنزین محدود شود، گفت: تا زمانی که راهکارهای غیرقیمتی مانند مقابله با قاچاق سوخت، توسعه خودروهای کم‌مصرف و هیبریدی، تقویت حمل‌ونقل عمومی و اصلاح صنعت خودروسازی به‌طور کامل اجرا نشده، نمی‌توان گرانی بنزین را راه‌حل اصلی این مسئله دانست.
وزیر امور خارجه ایران با اشاره به رایزنی‌های خود با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و وزیر خارجه روسیه، تأکید کرد حمله به کشتی ایرانی اقدامی است که نمی‌تواند بی‌پاسخ بماند و باید نسبت به آن پاسخ مناسب داده شود.
معاون رییس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور با تشریح مصوبه دولت در زمینه ساماندهی نیروهای شرکتی گفت: از این پس حقوق این افراد به طور مستقیم از سوی دولت پرداخت می‌شود.
اسماعیل کوثری با اشاره به حمله آمریکا به جنوب ایران گفت: به زعم خودش، می‌خواهد عقبه نیروهای مستقر در تنگه هرمز را ببندد یا حرکت خودروهای پشتیبانی را کُند کند تا در نهایت بتوانند تنگه هرمز را از دست نیروی دریایی سپاه خارج کرده و در اختیار خودشان بگیرند، اما زهی خیال باطل.
عضو کمیسیون امنیت ملی با اشاره به حملات آمریکا در جنوب کشور گفت: یا این جنگ فراگیر می‌شود و دامن خیلی از کشورها را خواهد گرفت، یا همان جنگ‌ و گریز که در جنگ‌های دیگر داشتیم، یعنی یک روز جنگ و یک روز مذاکره، به یک جنگ فرسایشی تبدیل می‌شود و در نهایت به یک جنگ فراگیر می‌رسد. این بستگی دارد که دنیا با سرکشی‌ها و زیاده‌کاری‌های آمریکا چگونه برخورد کند.
حسین صمصامی در پاسخ به این سؤال که آیا تصمیم افزایش قیمت بنزین در بودجه پیش‌بینی شده یا در شورای هماهنگی سران قوا به تصویب رسیده است، گفت: «من مصوبه‌ای مبنی بر اینکه این موضوع در شورای سران قوا تصویب شده باشد، ندیده‌ام. اما مجلس در جدول ۱۳ و بحث مخارج، یک مجوز کلی به دولت داده است. همان زمان نیز من با این موضوع مخالفت کردم و گفتم چنین اختیاری نباید به دولت داده شود.»
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اقدامات اخیر تهران علیه اهداف آمریکا در منطقه، تأکید کرد که ایران همانند دوره جنگ ۴۰ روزه، این اقدامات را در چارچوب حق دفاع مشروع از خود انجام می‌دهد.
سازمان آگهی های پُرسون