چند چهره چند جمله

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: یک دلیل که اسرائیل دچار استیصال می شود این است که تحلیل درستی از صحنه ندارد. آنها و آمریکا دچار خطای تحلیلی صحنه هستند، شخصیت هایی مثل سیدحسن نصرالله را باید در ظرف زمان و مکان خود تحلیل کرد و خوب فهمید.

رئیس جمهور به مناسبت تشییع پیکر شهید سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان نوشت: هستیم بر آن عهد که بستیم.
وزیر امور خارجه کشورمان دیدار مقامات قطر و ایران را ثمرببخش خواند و در پیامی نوشت: همسایگان ما اولویت ما هستند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش از ارائه پیشنهاد اجرای پویش «نه به تصادف» به هیات دولت، به منظور کاهش تصادف‌ها و حوادث ترافیکی نوروزی خبر داد.

مشاور و دستیار رسانه‌ای رئیس دفتر رئیس‌جمهوری تأکید کرد: تحریم را کسی باید لغو کند که آن‌ را وضع کرده است؛ رئیس‌جمهور همواره از دوستی و رابطه با دنیا و پرهیز از جنگ و تقبیح کشتار بی‌گناهان حرف زده است، آیا پاسخ پیام صلح، افزایش تحریم و فشار بر مردم ایران است؟

سید حسن خمینی با اشاره به اینکه روز‌های سختی برای اهل تجارت و مردم است، تأکید کرد: عبور از این روز‌های سخت در گرو این است که همه ما به مقوله انصاف توجه داشته باشیم. در روز‌های سختی باید دست به دست هم دهیم و به همدیگر کمک کنیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: «در جلسات مربوط به موضوع پیوستن ایران به پالرمو و سی‌اف‌تی بررسی‌هایی که دارد صورت می‌گیرد، خیلی دقیق و کارشناسانه است و من فکر می‌کنم به‌راحتی بتوانیم به یک مصلحت روشنی برسیم.»
سعید جلیلی در همایش «وحدت کلمه» در حسینیه جماران گفت: دولت سایه یک مبنای دقیق دینی دارد، یک گفتمان است و یک تشکیلات نیست. یعنی مشکلات کشور را سایه به سایه دنبال کنیم. معنای امر به معروف و نهی از منکر این است.

یادگار امام اولین ریشه این رفتار امام را «دشمن شناسی» دانست و افزود: دشمن شناسی، یعنی باور کنیم در برابر دشمنی هستیم که تمام رفتار ما را رصد می‌کند؛ لذا الزاما زدن زیر میز بازی نتایج خوبی ندارد؛ چون باید تشخیص بدهید که در ادامه آن چه اتفاقی می‌افتد.

سازمان آگهی های پُرسون