اخبار منتخب استان‌ها

سردار رفیعی آتانی عنوان کرد: سپاه پاسداران، چله به چله، پاسدار چهار دهه از انقلاب اسلامی بود و امروز شما پاسداران جدیدالورود، صاحبان دهه پنجم انقلاب هستید که باید با اقتدار، پاسدار حریم انقلاب اسلامی باشید.
جواد حق لطفی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قزوین گفت: دستگاه‌های تردد شمار از ۲۵ اسفندماه گذشته تا پایان پنجمین روز از سال جدید عبور و مرور ۱۱ میلیون و ۹۰۰ هزار و ۷۹۵ خودرو را در این استان ثبت کرده اند.
مسئول ستاد دائمی خدمات سفر منطقه هفت شهرداری اصفهان گفت: فاز دوم دریاچه باغ فدک به مساحت چهارهزار مترمربع تکمیل شده و اجرای فاز سوم آن به مساحت 18 هزار و 500 مترمربع در آینده منجر به تبدیل این باغ به قطب گردشگری شمال شهر خواهد شد.
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری قزوین:

بازگشت 111 مورد اشیاء جا مانده در تاکسی ها به صاحبانان آنان توسط تاکسیرانان قزوینی

مهندس محمدرضا وثوق نیا مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری قزوین از تحویل 111 مورد اشیاء جا مانده در تاکسی ها در سه ماهه دوم سال 1402 توسط تاکسیرانان امین و شرافتمند به واحد اشیاء گمشده این سازمان خبر داد.
مدیر کل میراث فرهنگی استان فارس خبر داد:

افزابش پارکینگ برای رفاه حال مسافران نوروزی در فارس

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس خبر داد: به دلیل افزایش بازدید مسافران از اماکن تاریخی 3 پارکینگ جدید به پارکینگ‌ها افزوده شده است.
تماشای قلعه شوش یا قلعه فرانسوی‌ها از نزدیک بسیار جذاب است. این قلعه مکانی مناسب برای افراد علاقه‌مند به تاریخ و معماری تلفیقی ایرانی اروپایی است. در این قلعه چشم‌انداز زیبایی از شهر را قابل مشاهده است.
معرفی یکی از مقاصد بازدید گردشگران در نوروز ۱۴۰۳

به زنجان سفر کنیم/ موزه مردان‌نمکی(مومیایی) جاذبه دیدنی است

موزه باستان شناسی و مردان نمکی زنجان که در عمارت ذوالفقاری قرار دارد یکی از جاذبه‌های گردشگری شهر زنجان به شمار می‌رود. این عمارت امروزه محلی برای حضور گردشگران شده و وجود آثار گرانبها به خصوص مردان نمکی در این محل، توجه هر گردشگری را به خود مبهوت می‌کند.
معرفی یکی از مقاصد بازدید گردشگران در نوروز ۱۴۰۳

دیدن موزه فسیل های 20 میلیون ساله در شیرین سو را از دست ندهید

موزه فسیل‌های ۲۰ میلیون ساله فیل‌ دریایی در بخش شیرین‌سو مربوط به دوران میوسین یکی از جاذبه‌های گردشگری بسیار شگرف و جذاب بخش شیرین‌سو شهرستان کبودرآهنگ است که به گفته یک استاد فرانسوی، گونه مشابه این فسیل قبلاً فقط در مراغه کشف شده است.
ساعتی پیش جریان آب زاینده‌رود به نصف جهان رسید و انتظار شهروندان و مسافران نوروزی برای جریان آب زاینده‌رود در اصفهان به پایان رسید.
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس خبر داد:

تاکنون 4 میلیون نفر از مراکز گردشگری فارس بازدید کرده اند

مدیر‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس گفت: تعداد بازدید کنندگان از مراکز تاریخی، فرهنگی و زیارتی در استان فارس از مرز 4 میلیون نفر گذشت.
شاخص کیفی هوای کلان‌شهر اصفهان بر اساس داده‌های ۱۳ ایستگاه سنجش فعال در ۲۴ ساعت منتهی به ساعت (۱۰:۳۰) صبح امروز با میانگین ۵۰ وضعیت پاک را نشان می‌دهد.
سازمان آگهی های پرسون