جهان اطراف

جهان اطراف پُرسون؛ پوشش فوری و تحلیل دقیق مهم‌ترین رویدادها و اخبار بین‌المللی، سیاست خارجی و اتفاقات جهان. تازه‌ترین تحولات را همین حالا دنبال کنید!

زهرا شیخ باقری روزنامه نگار و فعال رسانه نوشت:

دوگانه‌سازی غرب در اوج؛ چرا اروپا سپاه را هدف گرفت؟

دوگانه‌سازی غرب در اوج؛ سپاه در فهرست تروریسم، رژیم صهیونیستی را در حاشیه امن قرار داده است. اقدام اخیر اتحادیه اروپا در قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروه‌های موسوم به تروریستی، نه یک تصمیم حقوقی مبتنی بر واقعیت‌های میدانی، بلکه بازتابی از رویکردی سیاسی، جانبدارانه و متأثر از استانداردهای دوگانه غرب در قبال مفاهیم امنیت، تروریسم و حقوق بشر است.
مسئول امنیت مرزی کاخ سفید اعلام کرد ترامپ همچنان دستور کار اخراج مهاجران غیرقانونی را پیگیری می‌کند، هم‌زمان که اعتراضات گسترده‌ای در مینه‌سوتا و دیگر ایالت‌ها جریان دارد.
روزنامه ایران نوشت: همچون همه مذاکرات و تحولات گذشته، آنچه لاریجانی اعلام کرد، یک قدم مهم، البته قدم راهبردی و تعیین کننده است و اینکه گام‌های بعد چگونه برداشته خواهد شد، به اقدامات و نیت‌های سایر بازیگران نیز بستگی دارد.
امام جمعه تبریز با اشاره به بیانات رهبر انقلاب گفت: جوانان امروز از جوانان دوران انقلاب هم پیشرفته‌تر و تواناتر هستند. منِ مسئول پا به سن گذاشته از جوانان عذرخواهی می‌کنم که نتوانسته‌ایم از ظرفیت‌های آنان به‌طور مطلوب استفاده کنیم.
سازمان آگهی های پُرسون