رئیسجمهور منتخب آمریکا با اشاره به تحولات سوریه و سقوط دولت «بشار اسد» گفت: «رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه پشت تحولات اخیر و تسلط نه چندان دوستانه در سوریه است.»
به گزارش یک رسانه عبری زبان با نگاهی به آمار فراخوانی ارتش اسرائیل برای دوره آموزشی نوامبر- دسامبر (قبلی و فعلی) شاهد آن هستیم که ۲۸ درصد به شمار زنان فراخوانده شده افزوده شده است.
رئیسجمهور پیشین سوریه در نخستین اظهارات خود پس از سقوط دولتش به دست مخالفان مسلح، گفت که تا آخرین لحظات این کشور را ترک نکرده و در پایگاه «حمیمیم» روسیه در خاک کشورش وضعیت را تحت نظر داشته است.
ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین در اظهاراتی با اشاره به لزوم مقاومت نیروهای اوکراینی و عقبنشینی نکردن آنها از مواضع خود در خاک روسیه تاکید کرد: اوکراین به یک صلح قابل اعتماد نیاز دارد.
سهام تسلا از زمان پیروزی ترامپ در انتخابات ماه گذشته بیش از ۷۳ درصد افزایش یافته است. شرط بندی بزرگ ایلان ماسک، مدیر عامل این شرکت، بر پیروزی ترامپ و تأثیری که او بر دولت جدید دارد، سرمایهگذاران را نسبت به چشمانداز تسلا افزایش داده است.