جهان اطراف

جهان اطراف پُرسون؛ پوشش فوری و تحلیل دقیق مهم‌ترین رویدادها و اخبار بین‌المللی، سیاست خارجی و اتفاقات جهان. تازه‌ترین تحولات را همین حالا دنبال کنید!

شبکه ان‌بی‌سی به نقل از منابع نزدیک به دونالد ترامپ گزارش داد که رئیس‌جمهور آمریکا از نبود پیشرفت در پایان دادن به مناقشه با ایران و اختلاف نظر میان مشاوران ارشد نظامی خود درباره استراتژی این پرونده خشمگین است.
فرمانده نیروهای پهپادی ارتش اوکراین مدعی شد پنج نفتکش روسیه را در دریای سیاه هدف حمله پهپادی قرار داده‌اند؛ همزمان ولودیمیر زلنسکی از کشته شدن هشت نفر و زخمی شدن ده‌ها نفر در حملات اخیر روسیه خبر داد.
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با رد گزارش‌ها درباره تلاش برای متقاعد کردن رئیس‌جمهور آمریکا به ادامه حملات علیه ایران، مدعی شد دونالد ترامپ خود درباره جنگ با ایران تصمیم گرفته و او معتقد نیست که نظام ایران با جنگ فروپاشیده باشد.
شبکه قطری العربی به نقل از یک منبع دولتی عراق گزارش داد سفر رسمی نخست‌وزیر عراق به عربستان سعودی که قرار بود فردا انجام شود، به دلیل تحولات امنیتی اخیر لغو شده است.
لید ۱: سفارت آمریکا در بغداد با صدور هشدار امنیتی تازه، از شهروندان آمریکایی خواست به دلیل خطرات ناشی از آنچه «تروریسم، آدم‌ربایی و درگیری مسلحانه» عنوان کرد، از سفر به عراق خودداری کنند.
«یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن چهارشنبه اعلام کرد که پدافند این کشور یک فروند پهپاد شناسایی متعلق به عربستان را هنگام مأموریت در آسمان شمال صنعا؛ پایتخت یمن سرنگون کرده است. همچنین دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن حملات مشترک آمریکا و عربستان به عراق را نقض حاکمیت عراق و مغایر با قوانین بین‌المللی دانست و بر حق بغداد برای پاسخ به این حملات تأکید کرد.
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا با انتشار تصاویری جداگانه از دیدارهای خود با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل و ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین اعلام کرد که دیدارهای جداگانه اش با آنها «بسیار خوب بود.»
مسئول صنعت پهپاد در پنتاگون با اذعان به عقب‌ماندگی آمریکا در تولید پهپادهای اختصاصی، اعلام کرد واشنگتن همچنان در مراحل ابتدایی توسعه این فناوری قرار دارد و میزان تولید آن با اوکراین فاصله قابل توجهی دارد.
دولت ترامپ با ارائه طرحی ۱۷۵.۸ میلیون دلاری به کنگره، درصدد جایگزینی کابل‌های مخابراتی زیردریایی در کارائیب و آمریکای مرکزی برآمده تا از گسترش نفوذ چین در زیرساخت‌های ارتباطی این منطقه جلوگیری کند.
سازمان آگهی های پُرسون