دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی از گفت وگوی تلفنی «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم با «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا درباره توافق «تل آویو» با حماس بر سر مبادله اسیران خبر داد.
پژوهشگران پدیدهای به نام شلاق هیدرواقلیمی (hydroclimate whiplash) را عامل ایجاد آتشسوزیهای گسترده در ایالت کالیفرنیای آمریکا میدانند که با افزایش گرمایش جهانی، تشدید شده است.
رسانه آمریکایی گزارش داد، بازگشت رئیسجمهور منتخب آمریکا به کاخ سفید احتمالا پیروزی صدراعظم آلمان را در انتخابات پارلمانی تقویت کند و مانع پیروزی رقیب او از حزب دیگر خواهد شد.
رهبر جریان صدر گفت که آتشسوزیها در آمریکا، بلایی برای کسانی است که سلاح علیه فلسطین، لبنان، سوریه و عراق کشیدند و و کودکان، زنان و سالخوردگان آنها را کشتند.
خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد که رئیس جمهوری منتخب آمریکا مشغول تدوین بیش از ۱۰۰ فرمان اجرایی برای صدور در نخستین روز تصدی دومین دوره ریاست جمهوری است.
برخی از تحلیلگران نزدیک به حزب عدالت و توسعه، در مطالب و یادداشتهای خود، سخنان ترامپ درباره اردوغان را به شکلی اغراقآمیز روایت کرده، ادعا میکنند که رییس جمهور آمریکا روابط دوستانه و نزدیکی با آنکارا برقرار خواهد کرد.