نشست‌ها

همزمان با سفر وزیر ارتباطات به آذربایجان غربی، همراه اول با بهره‌برداری از سایت‌های جدید خود در شهرها و روستاهای این استان، از سایت نسل پنجم خود در ارومیه نیز رونمایی کرد و در تست انجام‌شده، سرعت 2.269 گیگابیت بر ثانیه به ثبت رسید.
همایش بزرگداشت مقام خادمان اربعین حسینی به مناسبت هفته جهانی مسجد، صبح پنجم شهریورماه در جوار بارگاه مطهر حضرت دانیال نبی(ع) در شهرستان شوش دانیال برگزار شد و جمعی از مسئولان استان و شهرستان با حضور در این مراسم بر نقش محوری شوش به عنوان «شهر اربعین ایران» تأکید کردند.
استاندار قزوین در نشست خبری با اصحاب رسانه استان قزوین؛

توسعه واقعی با همدلی و عمل محقق می‌شود، نه با حاشیه‌های سیاسی!

محمد نوذری، استاندار قزوین، در نشست خبری هفته دولت با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، تأکید کرد که اولویت نخست دولت در استان ایجاد وفاق و همدلی است و توسعه تنها از مسیر عمل، تلاش و همکاری مدیران محقق می‌شود.
مصطفی خانزادی، مدیرعامل منطقه آزاد اروند، در نشست خبری حاشیه نمایشگاه هفته دولت با اشاره به نارضایتی عمومی از عملکرد گذشته این منطقه، تأکید کرد: رویکرد جدید بر جلوگیری از اتلاف منابع و تمرکز بر طرح‌های اثرگذار است و برنامه‌های کلیدی بر پایه تجارت آزاد، رونق گردشگری و شفافیت مالی دنبال خواهد شد.
مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها آخرین وضعیت تأمین منابع مورد نیاز پرداخت یارانه های نقدی، مستمری ها و یارانه دارو را تشریح کرد.
مدیرعامل فولاد اکسین خوزستان با اشاره به نقش راهبردی این شرکت در خودکفایی کشور در تولید ورق‌های خاص صنایع نفت و گاز، گفت: فولاد اکسین علاوه بر تأمین نیاز داخلی، توانسته صادرات به ۲۸ کشور جهان را محقق سازد و به یکی از ده شرکت برتر دنیا در این حوزه تبدیل شود.
سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه در نشست سه‌شنبه در ژنو مسئولیت‌های طرف‌های اروپایی به خوبی تفهیم و مطالبه ایران در حوزه رفع تحریم‌ها و حقوق هسته‌ای صریح و روشن تبیین شد، گفت: مقرر شد تماس‌ها بین دو طرف طی روزهای آینده ادامه یابد و امیدواریم این روند به صیانت از حقوق و منافع ملی ایران منجر شود.
مدیرعامل منطقه آزاد انزلی با انتقاد از مقایسه این منطقه با چابهار گفت: ظرفیت‌ها و محدودیت‌های انزلی متفاوت است و باید بر اساس مزیت‌های واقعی آن قضاوت شود. مصطفی طاعتی مقدم همچنین به پیامدهای جنگ اوکراین اشاره کرد و افزود: اگرچه این بحران برخی سرمایه‌گذاران خارجی را محتاط کرده، اما با ایجاد فضای امن سرمایه‌گذاری، تلاش می‌کنیم مسیر توسعه منطقه ادامه یابد.
سیدعباس صالحی با گرامیداشت یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه و تبریک هفته دولت، حضور فعال هنرمندان در این مدت را نقطه امیدبخشی برای تقویت همبستگی ملی دانست و تأکید کرد تعامل وزارتخانه با این گروه‌ها ادامه دارد.
معاون برنامه‌ریزی و نظارت سازمان تعزیرات حکومتی در نشست خبری مطرح کرد:

رسیدگی به بیش از ۴۱ هزار پرونده در حوزه کالاهای اساسی/ محکومیت 11 هزار میلیارد ریالی برای متخلفان

محمدحسن سرابیان، معاون برنامه‌ریزی و نظارت سازمان تعزیرات حکومتی از رسیدگی به بیش از ۴۱ هزار پرونده تخلف در حوزه کالاهای اساسی طی پنج‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ خبر داد؛ پرونده‌هایی که برای متخلفان بیش از 11 هزار میلیارد ریال محکومیت مالی به همراه داشته و همزمان با تشدید گشت‌های مشترک و افزایش مشارکت مردمی در نظارت بر بازار پیگیری شده است
رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: گزارش‌هایی که از طریق سامانه ۱۳۶ واصل می‌شود، باید با دقت و سرعت رسیدگی شود؛ چرا که پاسخ به هنگام به مطالبات مردم، سرمایه اجتماعی کشور را افزایش می‌دهد.
از مهربانی ملی تا عدالت اعتباری؛ مسیر تحول بانک ملی در دولت وفاق ملی

قائم‌پناه معاون اجرایی رئیس جمهور: بانک ملی در رفع ناترازی‌ها و تأمین مالی تولید پیشگام است

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با قدردانی از کارنامه درخشان بانک ملی، این بانک را پیشگام در حمایت از تولید، خروج از بنگاه‌داری و حرکت به سوی بانکداری نوین دانست و تأکید کرد: نقش‌آفرینی فعال بانک‌ها به‌ویژه بانک ملی، شرط اساسی در تحقق تولید و اشتغال مولد است.
سید محمد حسینی رئیس کانون وکلای استان قزوین از ارائه سه هزار مشاوره حقوقی رایگان از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد و گفت: این خدمات در قالب طرح‌های اجتماعی و فرهنگی همچون اورژانس وکیل و هر مدرسه یک وکیل ارائه شده است.
سازمان آگهی های پُرسون