دانشگاه و کنکور

جدیدترین اخبار فوری و کوتاه درباره کنکور و دانشگاه را در سرویس فناوری پرسون بخوانید.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس:

طرح مجلس برای تغییر در کنکور در سال ۱۴۰۳ اجرایی نمی‌شود

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت که مصوبه اخیر مجلس برای تغییر در نحوه برگزاری به کنکور سال ۱۴۰۳ نمی‌رسد و در صورت تایید شورای نگهبان از سال ۱۴۰۴ قابلیت اجرایی دارد.
پس از یک سال کشمکش، نمایندگان مجلس روز گذشته کلیات مصوبه جنجالی شورای عالی انقلاب فرهنگی را اصلاح کردند، اقدامی که نه تنها نگرانی کنکوری‌های سال ۱۴۰۳ و خانواده‌های آنها را کم نکرد بلکه وضعیت این داوطلبان را در هاله‌ای از ابهام قرار داد.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور:

تغییرات احتمالی به کنکور ۱۴۰۳ نمی‌رسد

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اعلام اینکه تغییرات احتمالی کنکور به آزمون سال ۱۴۰۳ نمی‌رسد، گفت: تاثیر سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال آینده ۵۰ درصد خواهد بود.
اخراج اساتید از دانشگاه‌ها، اخراج دیگری است یا اخراج خود از جامعه و تاریخ!

به وقت آب شدن یخ ها

اخراج هر استاد، در واقع، به‌ کار گرفتن یا استخدام او در دانشگاه بزرگ‌تر است. اندکی تامل کنند و ببینند این اخراج که می‌کنند، اخراج دیگری است از دانشگاه یا اخراج خود است از جامعه و تاریخ.
یکی از تبعات ساده‌سازیِ علم و سهولت‌پیشگی در به‌کارگیری مدرّسان، بازشدن ساده و آسان و بیش از اندازه سهل‌گیرانه در منافذ پذیرش دانشجو بود، که پایین‌ترین‌ها از حیث رتبه و تراز، بر صندلی‌های علم‌آموزی علوم انسانی نشستند.
روز نخست اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی صبح امروز با حضور وزیر علوم در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار شد.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۲ در نیمه اول مهر ماه خبر داد و گفت: سال تحصیلی ورودی‌های جدید دانشگاه‌ها از ۱۵ مهر به بعد آغاز خواهد شد.
معاون وزیر علوم از سپرده شدن مسئولیت هماهنگی، راهبری و ارائه تاییدیه صحت مدارک تحصیلی متقاضیان ثبت‌نام در انتخابات مجلس شورای اسلامی به یکی از نهادهای زیرمجموعه این وزارتخانه خبر داد.
مهلت انتخاب رشته متقاضیان رشته‌های با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کننده در آزمون سراسری(به جز رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و دامپزشکی) تا ساعت ۲۴ شنبه ۲۵ شهریور تمدید شد.
دولت‌هایی موفق هستند که با دو اصل برنامه‌ریزی علمی معین و اجرایی، برنامه‌هایشان را مدیریت کنند و نقدهای مراکز علمی را بشنوند و جدی بگیرند!
روابط عمومی دانشگاه تهران نوشت: در دو سال اخیر هیچ موردی مبنی بر "اخراج هیات علمی" در دانشگاه تهران رخ نداده است. تولیدکنندگان اخبار جعلی، در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید، آنچه که در واقع "عدم ارائه واحد درسی به یک مدرس مدعو و حق‌التدریس" است را تحت عنوان "اخراج استاد دانشگاه تهران" نشر می‌دهند.
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای شفاف سازی اخراج اساتید دانشگاه توسط برخی از جراید اینفوگرافی را منتشر کرد. براین اساس با ۹ نفر از اساتید دانشگاه قطع همکاری شده است.
سازمان آگهی های پُرسون