خاورمیانه

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های تحلیلی منطقه خاورمیانه را در سرویس بین الملل پرسون بخوانید.

دستگاه اطلاعات ملی عراق اعلام کرد که دولت این کشور هیچ‌گونه پیام هشدار از سوی طرف‌های خارجی درباره احتمال حملات نظامی دریافت نکرده است و گزارش منتشرشده در روزنامه «الشرق الاوسط» به‌ طور کامل تکذیب می شود.
وزیر دارایی رژیم صهیوینستی گفت که اسرائیل به‌ احتمال زیاد پیش از موعد انتخابات ناچار به انجام عملیات نظامی جدید در غزه و لبنان خواهد شد و ممکن است که آتش‌بس کنونی در بلندمدت ادامه نیابد.
نخست وزیر عراق در مراسم بزرگداشت سالروز شهادت آیت الله حکیم گفت، عراق طی سه سال گذشته شاهد فعالیت استثنایی بوده که دستاوردی برای عراق و ملت آن و نیروهای ملی آن به شمار می‌رود و بارزترین این دستاوردها پایان ماموریت ائتلاف بین المللی ضد داعش و پایان فعالیت هیئت مساعدت سازمان ملل متحد برای عراق (یونامی) است که نشان‌دهنده استحکام حاکمیت عراق و استقلال تصمیم سیاسی آن است.
در حالی که تنش‌های امنیتی بین رژیم صهیونیستی و ایران ادامه دارد، منابع عبری مدعی‌اند دستگاه‌های اطلاعاتی ایران به عضوگیری از اسرائیلی‌ها برای جاسوسی ادامه می‌دهد.
وزارت جنگ آمریکا در حال بررسی طرحی راهبردی برای کاهش حضور نظامی خود در خاورمیانه است؛ طرحی که در صورت اجرا، به کاهش نفوذ فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) منجر خواهد شد.
سازمان آگهی های پُرسون