مسابقات بینالمللی کشتی جام ابراهیم مصطفی که یکی از رقابتهای رنکینگ اتحاد جهانی به حساب میآید از پنجشنبه هفته قبل و با برگزاری مسابقات کشتی فرنگی در شهر اسکندریه کشور مصر آغاز شد و نمایندگان کشورمان در این مسابقات حضوری موفقیتآمیز داشتند.
دارنده ۳ مدال طلای آسیا از بازگشت خود به میادین و حضور در جام تختی پس از انجام عمل جراحی خبر داد و گفت: انگیزه زیادی برای رسیدن به دوبنده تیم ملی دارم.
در پی حضور ارسلان در صربستان و عقد قرارداد جدید مالی با وزارت ورزش این کشور، کشتیگیر ایرانیالاصل صربها تصمیمش در مورد مسابقات قهرمانی اروپا تغییر کرد.
برزگر سرمربی تیم ملی کشتی آزاد ایران در المپیک ۲۰۰۰ سیدنی در واکنش به سخنان عباس جدیدی اظهار داشت: بهتر است دهانم را باز نکنم زیرا در این صورت عباس جدیدی حرفی برای گفتن نخواهد داشت او میداند من میخواهم از چه چیزی صحبت کنم.
کمیته فنی فدراسیون در پایان جلسه ۸ ساعته، ضمن ابقای بیژن مقانلو سرمربی تیم ملی تکواندو تا بازی های المپیک ۲۰۲۴ پاریس، فیض الله نفجم را به کادر فنی اضافه کرد.