فوتبال و فوتسال

جدیدترین و پربیننده ترین اخبار فوتبال و فوتسال ایران و جهان را در سایت پرسون دنبال کنید.

روزنامه الجزیره مدعی شد که کریستیانو رونالدو در سفر قبلی‌اش به تهران برای دیدار با پرسپولیس اذیت شده است و به همین خاطر باشگاه النصر خواستار بازی با استقلال در زمین بی‌طرف شد.

باشگاه استقلال امروز (جمعه) با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد از پیام حیدری و تیم داوری دربی صدو پنجم شکایت کرده و خواستار ارائه توضیح از سوی فدراسیون فوتبال و کمیته داوران شده است.

خبرنگار عربستانی مدعی شد که کریستیانو رونالدو برای دیدار برابر استقلال راهی ایران نمی‌شود. او توضیحی درباره این ادعای خود مطرح نکرد و ننوشت که چرا این ستاره پرتغالی راهی ایران نمی‌شود. رونالدو در دیدار پرسپولیس و النصر هم کاروان تیم عربستانی را در سفر به ایران همراهی نکرد.
سپاهان پس از دیدار با تراکتور، با ادعای تخلف احتمالی علیرضا بیرانوند، شکایت رسمی خود را به ناظر مسابقه ارائه کرد.
سازمان آگهی های پرسون