فوتبال و فوتسال

جدیدترین و پربیننده ترین اخبار فوتبال و فوتسال ایران و جهان را در سایت پرسون دنبال کنید.

مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال، با حضور در موکب باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال، بر لزوم قدردانی از مردم و بدهکار بودن جامعه ورزش به آنان تاکید کرد و گفت: "این جنگ با پیروزی تمام می‌شود اما نباید یادمان برود که به این مردم بدهکار هستیم." وی همچنین در خصوص اقدام نمادین بازیکنان تیم ملی در بازی با نیجریه، آن را کار عالی خواند و گفت برای بازی بعدی نیز "سورپرایز خیلی خوبی" در نظر گرفته شده است. تاج با اشاره به اقدام آمریکا در شهید کردن دانش‌آموزان و به گروگان گرفتن ملی‌پوشان زن، چهره واقعی این کشور را نمایان دانست و حضور تیم ملی در جام جهانی را خود یک میدان نبرد توصیف کرد.
یکی از پیشکسوتان باشگاه استقلال تاکید کرد که اهالی ورزش "بدهکار مردم" هستند و نباید در بزنگاه‌های حساس سکوت کنند. وی با اشاره به اینکه حمایت مردمی پشتوانه اصلی موفقیت ورزشکاران است، افزود کسانی که در شرایط فعلی سکوت اختیار کرده یا مواضع دوپهلو اتخاذ می‌کنند، از مسئولیت خود شانه خالی کرده‌اند. این پیشکسوت همچنین با بیان اینکه حضور تیم ملی در جام جهانی با وجود تهدیدها و فشارهای خارجی، خود یک "میدان نبرد" محسوب می‌شود، تاکید کرد که ورزشکاران باید ضمن انجام وظیفه حرفه‌ای خود، نسبت به اتفاقات پیرامون نیز بی‌تفاوت نباشند.
مهدی طارمی در دیدار دوستانه برابر نیجریه با زدن گلی تماشایی، تعداد گل‌های ملی خود را به ۵۷ رساند و در کنار سردار آزمون، در جایگاه دوم برترین گلزنان تاریخ فوتبال ایران قرار گرفت. او امیدوار است با درخشش در جام جهانی ۲۰۳۰ و احتمالا با بازوبند کاپیتانی، رکورد علی دایی را نیز جابه‌جا کند.
سازمان آگهی های پُرسون