سایر حوزه‌ها

برای باخبر شدن از آخرین اخبار فرهنگی ایران و جهان، سرویس فرهنگ و هنر پرسون را دنبال کنید.

اولیای دم مهشاد کریمی و ریحانه یاسینی در فاصله ۱۷ روز مانده به سالگرد واژگونی اتوبوس خبرنگاران محیط زیست خواستار رسیدگی به همه ابعاد این حادثه برای صدور رای هستند.

ایمان شمسایی، مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با نگارش یادداشتی درباره حجت الاسلام سید محمود دعایی، پاره‌ای از ویژگی‌های اخلاقی و حرفه‌ای مدیرمسئول فقید روزنامه‌ی اطلاعات را یادآور شده است.
معاون وزیر ارشاد در ادامه با تاکید بر این که توجه و ادب هنرمندان به امام رضا(ع) نشأت گرفته از باور همه مردم ایران است افزود: جشنواره های مختلف هنری رضوی جلوه ای از همان ارادت عمیقی است که مردم و هنرمندان کشور ما به امام رئوف (ع) دارند.
امیرحسین رستمی، با انتشار دو استوری در صفحه اینستاگرامش با هم‌وطنان‌مان در پی فروریختن ساختمان متروپل در آبادان ابراز همدردی کرد.
عکسی از ترانه علیدوستی که هم اکنون برای نمایش فیلم سینمایی «برادران لیلا» در جشنواره فیلم کن حضور دارد در ساحل این شهر منتشر شد.
فرهنگ‌سازی غلط حجاب استایل‌ها و تحریف دین توسط آنها سوژه داغ این روزهای «فارس‌من» است. به همین خاطر به سراغ یکی از حجاب استایل‌ها رفتیم تا با او گفت‌و‌گو کنیم.کسی که سال‌ها با عکس‌های محجبه‌اش شاخ مجازی بوده و بهتر از هر کسی از پشت‌پرده این ماجرا خبر دارد، اسم‌اش را قرار نیست بدانید چون حتما به گوش‌هایتان آشنا است، حرف‌های زیادی برای گفتن دارد که شنیدن‌اش برای خود من نیز جالب است.
سازمان آگهی های پُرسون