سایر حوزه‌ها

برای باخبر شدن از آخرین اخبار فرهنگی ایران و جهان، سرویس فرهنگ و هنر پُرسون را دنبال کنید.

سیدعباس صالحی در حکمی محسن جوادی معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سرپرست پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات را به جانشینی دبیر ستاد هزار و پانصدمین سال ولادت پیامبر رحمت (ص) منصوب کرد.
تصویر تاریخی استاد غلامعلی چیذری سلمان، معروف به «معمارباشی»، تنها پرتره‌ای از یک چهره برجسته نیست؛ بلکه بازتابی‌ست از شکوه، دانش، و فروتنی مردی که از نخستین مهندسان دارالفنون بود و با نگاهی علمی به معماری ایرانی، آثاری ماندگار از خود به جا گذاشت.
محمد نصیری، مسئول کمیته سیاسی و کنسولی ستاد اربعین استان قزوین، با اعلام هشدارهای امنیتی و بهداشتی برای زائران اربعین حسینی، از آنها خواست با رعایت کامل الزامات سفر، از بروز هرگونه مشکل در مسیر زیارت جلوگیری کنند.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی از پاسخ‌های وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره دلیل بی‌توجهی و ترک فعل در خصوص وظایف اصلی وزارتخانه و انتصابات خاص قانع نشدند.
در فرهنگ ایرانی، نخل نمادی از زندگی است؛ یک دوست و یک همراه همیشگی که مانند انسان عاشق می‌شده! ایران ما منبع تولید خرماهای رنگارنگ است؛ مضافتی بم، پیارم بندرعباس، کبکاب بوشهر، زاهدی فارس، استعمران خوزستان، ربی سیستان و بلوچستان و...
قاسم اللهیاری،رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر قزوین با استقبال از توافق شهرداری و اداره ارشاد برای تکمیل تالار شهر، آن را گامی مهم در توسعه فرهنگی قزوین دانست.
مرتضی نجفی قدسی در یادداشتی نوشت:

توهین به حوزه های علمیه در یک مداحی نابخردانه!

چطور یک نفر تا دروس حداقلی را در حوزه ها طی نکرده باشد نمی تواند روحانی و معمم شود، برای مداحان هم باید نظم و نظامی ایجاد کنند، به لحاظ محتوایی شعر و ادبیات آنها را قوی کنند و سطح فکر و اندیشه ی آنان را بالا ببرند، حداقل آنها را ملزم کنند مقاتل صحیح را بخوانند و از خود چیزی نگویند و البته مداحی چون مانند آواز خوانی یک رشته هنری است و با صوت و نغمات همراه است برای آن هم از اساتید فن استفاده کنند،
سازمان آگهی های پُرسون