سینما و تئاتر

برای باخبر شدن از آخرین اخبار سینمای ایران و جهان، سرویس فرهنگ و هنر پرسون را دنبال کنید.

فیلم سینمایی «عنکبوت» به کارگردانی ابراهیم ایرج‌زاد در ایام نوروز 1401 میزبان مخاطبان خود در سینماهای سراسر کشور خواهد بود. 

تقی علیقلی‌­زاده تهیه­‌کننده فیلم سینمایی «رستاخیز» گفت: از طریق درگاه ستاره ۷۸۰ ستاره ۴۳۰ مربع (#۴۳۰*۷۸۰*) به پلتفرم اصلی نمایش‌دهنده‌ این فیلم متصل شوید.
پوستر فیلم کودک و نوجوان «گل به خودی» با تصویری متفاوت از شقایق فراهانی در نقش شخصیتی به نام فیروز منتشر شد.

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی کاظم نظری را به عنوان مدیرکل هنرهای نمایشی منصوب کرد.
رنه زلوگر یک نقش تلویزیونی دیگر را پذیرفت تا این بار برای ان‌بی‌سی یونیورسال جلوی دوربین برود و در سریال «عرصه انتقام‌جو» بازی خواهد کرد.

از امروز اکران نوروزی با فیلم‌های «روز صفر»، «موقعیت مهدی»، «گل به خودی»، «مرد بازنده»، «سگ بند»، «قدغن» و «شادروان» در سینماهای کشور آغاز شد.
اسامی نامزدهای ۲۰۲۲ جوایز اولیویه که معتبرترین جایزه تئاتر و هنرهای نمایشی بریتانیاست اعلام شد و ادی ردمین، جسی باکلی و اما کورین از جمله نامزدهای جایزه اولیویه بریتانیا شدند.

سازمان آگهی های پرسون