کشاورزی و دامداری

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری سرویس کشاورزی را در پرسون دنبال کنید.

استاندار فارس در همایش تقدیر از کشاورزان نمونه جهاد کشاورزی گفت: 70 درصد آب شیرین در بخش کشاورزی مصرف می‌شود که و زیبنده استان فارس نیست، کشاورزی دانش‌بنیان نیاز امروز استان فارس است.
سند بهره‌وری آب سندی است که با اجرا شدن آن تلفات آبی در بخش کشاورزی به حداقل خواهد رسید و وضعیت کشاورزی از لحاظ عملکردی و تولیدات تغییر و ارتقا می‌یابد؛ بر همین اساس فعالان در عرصه کشاورزی فارس معتقدند با توجه به وضعیت بحرانی استان در مصرف آب، اجرایی شدن این سند در مناطق مختلف ضرورت دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: ایران بعد از انگلیس و هلند رتبه سوم سطح زیر کشت گل نرگس دنیا را دارد، این استان با تولید قریب به نیمی از گل نرگس کشور، قطب تولید این محصول است.
هزینه بالای تولید و بازاررسانی ضعیف قیمت میوه را این روزها نجومی کرده حتی بازارهای صادراتی را هم در مقابل رقبا از دست می‌دهیم.
وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه سیاست‌ها و قیمت‌گذاری‌ها در دولت به سمت حمایت از تولید داخل چرخیده است، گفت: تولیدکنندگان و فروشندگان نیز هوای سفره ماه رمضان مردم را داشته باشند.
وزیر جهاد کشاوری گفت: تصمیمات لازم در خصوص سیب زمینی و همینطور برخورد با محتکرینی که احتکار انجام داده بودند، صورت گرفته است.
کوروش خلیلی مدیرکل شیلات گیلان در افتتاح طرح‌های سازمان بسیج سازندگی در شهرستان رضوانشهر حضور یافت و از طرح آزمایشی افزایش معیشتی پرورش ماهی پرواری در استخر کوچک مقیاس ۲۰۰ متری با امکان تولید دو تن ماهی بازدید کرد.
همزمان با ایام‌الله دهه مبارک فجر، با حضور محمد نوذری استاندار قزوین ۳۳۴ طرح در حوزه صنعت آب و برق در شهرستان‌های استان قزوین، به صورت نمادین در شهرستان بویین زهرا به بهره‌برداری رسید.

طرح توسعه کارخانه البرز بهسم، تولیدکننده کودهای گرانولی برای مصارف کشاورزی، با سرمایه‌گذاری ۹۲۰ میلیارد ریالی و اشتغالزایی ۳۷ نفر در شهرک صنعتی آراسنج بوئین زهرا با حضور نودری استاندار قزوین افتتاح شد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای فارس:

حجم کل آب موجود در سد‎ها ۳۷.۷ درصد است

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای فارس گفت: حجم کل آب موجود نسبت به حجم کل مخازن ۳۷.۷ درصد و حجم آب مفید در سد‌ها نسبت به حجم مفید مخازن ۲۶ درصد است.
معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی از واردات ۵۰ هزار تن سیب‌زمینی در فاز نخست برای تنظیم بازار و کنترل قیمت در روزهای آینده خبر داد.
استاندار فارس در دیدار با معاون وزیر جهاد کشاورزی؛

صنایع تبدیلی می‌تواند زمینه‌ساز توسعه و پیشرفت استان باشد

استاندار فارس در دیدار با معاون وزیر جهاد کشاورزی در ارتباط با صنایع تبدیلی اظهار داشت: صنایع تبدیلی فارس نسبت به بعضی استان‌های دیگر محدود است اما ظرفیت بسیار بالایی برای توسعه دارد که برنامه‌ریزی در این زمینه می‌تواند زمینه‌ساز توسعه و پیشرفت استان باشد.
مدیر کل شیلات گیلان در گفتگو با پُرسون مطرح کرد:

تولید آبزیان پرورشی در گیلان رکورد زد

مدیرکل شیلات گیلان گفت: حفظ و استمرار شغل و حرفه صیادی در نوار ساحلی استان توسط مراکز بازسازی و حفظ ذخایر استان تضمین می‌شود.
در بازار گوشت و دام ایران هر کیلو مرغ کشتار در بازار روند صعودی را نسبت به روز گذشته در پیش گرفت و با تجربه رشد قیمت ۷۱ تومانی؛ ۸۰,۰۷۱ تومان خرید و فروش شد.
معاهده جامع راهبردی ایران و روسیه با هدف گسترش همکاری‌های اقتصادی و حمل‌ونقل در بخش‌های ریلی، هوایی، دریایی و جاده‌ای به امضای رؤسای جمهور دو کشور رسید.
میز ملی شیرین بیان ایران با حضور اعضای آن از استان‌های مختلف کشور در حالی برگزار شد که به دلیل غیبت مسئولان و تصمیم‌گیران ملی و استانی، به محلی برای بیان گلایه‌ها تبدیل شد.
سازمان آگهی های پرسون