بانک و بیمه

آخرین و مهمترین خبرهای بانکی و بیمه ای را در صفحه اقتصاد پرسون بخوانید.

بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران طرح اتصال شبکه‌های پرداخت کارتی شتاب ایران و میر روسیه را با همکاری بانک تجارت در استفاده از سرویس پرداخت غیرتماسی تحت عنوان "کهربا" رونمایی کرد.
محسن سیفی در بازدید از شرکت سینا دارو:

راهبرد بانک صادرات ایران حمایت از صنعت دارو است

​مدیرعامل بانک صادرات ایران ضمن بازدید از خطوط تولید شرکت سینادارو، در دیدار با مدیرعامل، اعضای هیئت‌مدیره و کادر فنی این شرکت دارویی، راهبرد بانک صادرات ایران را حمایت از صنعت دارو و رفع دغدغه‌های این صنعت اعلام کرد.
در راستای سیاست دولت چهاردهم مبنی بر انتصاب و بکارگیری زنان در سطوح مدیریتی با حکم وزیر امور اقتصادی و دارایی، الهام غلامی به سمت عضو هیئت نظارت بانک مرکزی منصوب شد.
رئیس کل بانک مرکزی درباره روی کار آمدن ترامپ و اثرات آن بر اقتصاد ایران گفت: حلقه‌های وابستگی اقتصادی ایران به آمریکا و اروپا محدود است. و روابط اقتصادی بالایی با آنها نداریم. بنابراین انتخابات آمریکا و ریاست جمهوری ترامپ به صورت مستقیم اثر زیادی بر اقتصاد ایران ندارد.
رئیس بانک مرکزی با بیان اینکه آمدن دونالد ترامپ اثر مستقیمی بر اقتصاد ایران ندارد، ابراز امیدواری کرد تا پایان سال جاری تورم در کشور به ۳۰ درصد و در ادامه به کانال ۲۰ درصد کاهش پیدا کند.

معاون فناوری اطلاعات بانک ملت گفت مشکل و اختلال سامانه‌های پرداخت این بانک تا ساعت ۱۶ حل خواهد شد.
بانک سینا به عنوان یکی از پیشروان در زمینه بانکداری خرد، برنامه‌های ویژه‌ای را با هدف حمایت از اشخاص حقیقی، کسبه، کارمندان، پیشه‌وران، فعالان حوزه سلامت و کسب و کارهای کوچک طراحی کرده است. این اقدامات با هدف تسهیل دسترسی به منابع مالی و کمک به توسعه اقتصادی و اجتماعی انجام می‌شود.
در واکنش به نامه سرگشاده فرزین به وزیر راه و شهرسازی صورت گرفت:

نیکزاد خطاب به رئیس کل بانک مرکزی چه نوشت؟

نیکزاد رییس سابق بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در نامه ای خطاب به رئیس کل بانک مرکزی ضمن یادآوری پا برجا بودن قانون جهش تولید مسکن، از فرزین رئیس کل بانک مرکزی جهت پرداخت تسهیلات به متقاضیان نهضت ملی مسکن طلب یاری کرد.
با حکم وزیر امور اقتصادی و دارایی؛

مدیرعامل جدید بانک مسکن منصوب شد

طی حکمی از سوی دکتر عبدالناصر همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی، علی خورسندیان به سمت مدیرعامل بانک مسکن منصوب شد.
از ساعت ۱۲ امروز حراج جدید سکه در مرکز مبادله برگزار می شود و خریداران تا ساعت ۱۴ فرصت ثبت‌سفارش دارند؛ خریداران ربع‌سکه های ۱۴۰۳ هم باید جمعه ۱۸ آبان پرداخت وجه را انجام دهند.
​یاسر مرادی در گفت‌وگو با تلویزیون کیش اینوکس خبر داد:

اعطای تسهیلات با پشتوانه چک و سفته الکترونیک در شعب بانک صادرات ایران

​​عضو هیئت‌‌مدیره بانک صادرات ایران از اقدام جدید این بانک برای تسهیل اعطای تسهیلات به مردم و صاحبان کسب و کار خبر داد و اعلام کرد: چک و سفته کاغذی به عنوان پشتوانه تسهیلات، در شعب بانک صادرات ایران به تدریج حذف و صرفا این تضامین به صورت الکترونیکی دریافت می‌شود.
دعوی دریافت وجوه مجرمانه بانک سرمایه علیه دو بدهکار با رای قطعی دادگاه به محکومیت پرداخت 1.2 هزار و 153.9 میلیارد تومان منجر شد.
بانک مرکزی به دنبال هشدار هفته پیش به شبکه بانکی و مستند به ماده ۲۱ دستورالعمل نحوه تشکیل و ساماندهی واحد مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم در بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی و به دلیل قصور در اجرای وظایف؛ مدیران ارشد مبارزه با پولشویی سه بانک کشور حائز شرایط عزل از مسئولیت مذکور را شناسایی و از سمت خود برکنار کرد.
سازمان آگهی های پرسون