بانک و بیمه

آخرین و مهمترین خبرهای بانکی و بیمه ای را در صفحه اقتصاد پرسون بخوانید.

قائم‌مقام و عضو هیأت‌مدیره بانک تجارت به همراه جمعی از مدیران ارشد این بانک، در بازدید از شرکت هیمالیا، راهکارهای توسعه همکاری‌های بانکی، اعتباری، ارزی و تأمین مالی زنجیره ای را مورد بررسی قرار داد.
در تبریک پُرسون به سرپرست جدید مرکز اطلاع‌رسانی بانک ملی ایران مطرح شد:

اختصاصی پُرسون| آقای سالاری؛ انجا که سخن از اعتماد شد، بانک ملی شما را فراخواند!

ادریس سالاری، از چهره‌های شناخته‌شده، با تجربه و آشنا به مناسبات حرفه‌ای حوزه روابط عمومی و رسانه، با حکم سیفی مدیرعامل بانک ملی ایران به عنوان مشاور مدیرعامل و سرپرست مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی بانک ملی ایران منصوب شد؛ انتصابی که می‌توان آن را واگذاری این مسئولیت مهم به فردی مسلط، آگاه و برخوردار از تجربه‌ای ارزنده در عرصه ارتباطات، اطلاع‌رسانی و مدیریت افکار عمومی دانست.
بانک ملت اعلام کرد سکوی بانکداری دیجیتال «دیما» در کمتر از هشت ماه فعالیت، با ثبت بیش از یک میلیون فقره تسهیلات غیرحضوری، رکورد تازه‌ای در ارائه خدمات اعتباری دیجیتال به مشتریان به ثبت رسانده است.
مریم عبداللهی طرح اعتبار تعهدی دیجیتال «نوی‌پو» را یکی از ابزارهای نوین و مؤثر در تأمین سرمایه در گردش تولیدکنندگان دانست و تأکید کرد این طرح توانسته بخشی از مشکلات نقدینگی فعالان حوزه دام و طیور را برطرف کند.
قائم مقام مدیرعامل و عضو هیات مدیره بانک تجارت در بازدید از خطوط تولید شرکت "سیلانه سبز"، تولیدکننده معتبر محصولات بهداشتی، به تشریح ظرفیت‌های محصولات نو بانک تجارت هم‌راستا با نیازهای صنایع تولیدی کشور پرداخت.
بانک مرکزی اعلام کرد تسهیلات پرداختی بانک‌ها در فروردین‌ماه سال ۱۴۰۵ با ۳۵.۵ درصد افزایش نسبت به سال گذشته، به ۵۴۸۱.۵ هزار میلیارد ریال رسیده است که بخش عمده آن به کسب‌وکارها اختصاص یافته است.
اخلاقی در نشست بررسی راهکارهای گسترش تأمین مالی غیرنقد تاکید کرد؛

بانک تجارت پیشرو در تأمین مالی گسترده با به‌کارگیری ترکیب ابزارهای نوین

مدیرعامل بانک تجارت در نشست بررسی راهکارهای گسترش تأمین مالی غیرنقد که با حضور دکتر میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جمعی از مدیران بانکی، فعالان صنعتی و اقتصادی و صاحب‌نظران حوزه مالی برگزار شد، با اشاره به ضرورت عبور از الگوهای سنتی بر اهمیت استفاده از ابزارهای نوین مالی با هدف هدایت منابع به سمت تولید و پایداری بنگاه‌های اقتصادی تاکید کرد.
دکتر اخلاقی در دیدار با قائم‌مقام سازمان تامین اجتماعی عنوان کرد؛

توکن تأمین اجتماعی(تِکو)، ساز و کاری نوین در زنجیره مکانیزه تهاتر بدهی و مطالبات سازمان

مدیرعامل بانک تجارت و قائم‌مقام سازمان تامین اجتماعی در راستای هماهنگی اجرای سامانه توکن تأمین اجتماعی "تِکو" دیدار و گفت‌وگو کردند.
رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه میدان اصلی تقابل امروز، جنگ اقتصادی و هدف‌گیری تاب‌آوری کشور است، نقش بخش خصوصی را در حفظ ثبات بازار و پایداری اقتصاد ملی، راهبردی و تعیین‌کننده دانست و از آمادگی دولت برای اصلاح فرآیندها و رفع موانع ارزی، بانکی، گمرکی و مالیاتی فعالان اقتصادی خبر داد.

رامین امینی زارع مدرس و پژوهشگر نوشت:

تجربه آلمان در کنش اقتصادی و بانک پذیری نسل های زد و آلفا

تجربه آلمان در تعامل با نسل‌های "زد" و "آلفا" نشان می‌دهد که بقای بانک‌ها دیگر در گروِ قدرتِ نگهداری پول نیست، بلکه در توانایی آن‌ها برای "نامرئی شدن" در زندگی روزمره کاربران نهفته است. بانک‌هایی که نتوانند از سد قوانین سخت‌گیرانه عبور کرده و فرآیندهای سنتی خود را به نفع الگوریتم‌های همدلانه و تراکنش‌های خودکارِ بدون اصطکاک (گسسته) تغییر دهند، به زودی با مهاجرت بی‌رحمانه نسل جدید به سمت پلتفرم‌های رمزارزی روبرو خواهند شد.
مدیرعامل بانک ملت از تداوم طراحی محصولات فناورانه بانکی و توسعه ابزارهای نوین تأمین مالی در سال ۱۴۰۵ خبر داد و اعلام کرد این بانک با تمرکز بر حمایت از تولید، اشتغال و توسعه خدمات دیجیتال، حضور مؤثرتری در زنجیره‌های تأمین خواهد داشت.
بانک ملت در ادامه اجرای تکالیف بودجه سال ۱۴۰۵ و حمایت از اشتغال، تا پایان اردیبهشت‌ماه بیش از ۹۱ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغالزایی به حدود ۵۴ هزار نفر از معرفی‌شدگان نهادهای حمایتی و دستگاه‌های متولی پرداخت کرد.
سازمان آگهی های پُرسون